Dissabte, 12 de novembre de 2011 | 12:52
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

El Raval es converteix en l'epicentre de l'activitat cultural

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Agenda del cap de setmana a Barcelona
El Raval es converteix en l'epicentre de l'activitat cultural
11/11/2011 12:23
Activitats culturals i gastronòmiques al barri del Raval, un passeig per les darreres tendències d'interiorisme, el millor cinema independent i una de les estrenes teatrals més esperades de la temporada: Esglaons. Barcelona és plena d’opcions, la tria és vostra!
Aquest cap de setmana el Raval es converteix en l'epicentre de l'activitat cultural de la ciutat, amb la celebració del seu festival de cultura. Raval(s) us convida a gaudir de teatre, exposicions, música, tallers infantils i visites guiades repartides per diversos espais del barri.

I si immersos en tanta activitat us entra gana, la iniciativa "En tapa't al Raval" us permetrà degustar una àmplia varietat de tapes per només 3 euros, beguda inclosa. No deixeu de fer una ruta per alguns dels 56 bars i restaurants de la zona que s'hi han sumat.

Fires i concerts

La Casa Antoni Bonay, un magnífic exponent de l'arquitectura de l'Eixample, és l'espai escollit per a la nova edició de Casa Decor, que, un any més, presenta les darreres tendències de decoració i interiorisme.

La fira s'organitzarà en cinc temes, que inclouen propostes per a espais interiors i exteriors, els millors materials i les novetats més originals dels professionals més prestigiosos del sector.

Si opteu per la música, aquest cap de setmana el Coliseum és l'escenari de dos concerts molt singulars: d'una banda, Sílvia Pérez Cruz retrà homenatge al seu pare, Càstor Pérez, i Pedro Guerra presentarà el seu nou disc en un format íntim i acústic.

Teatre i cinema

Una de les grans estrenes teatrals de la temporada arriba al Club Capitol. Es tracta de la comèdia Els 39 esglaons, basada en el film d'Alfred Hitchcock. Després de passar per més de cent ciutats, l'espectacle arriba a Barcelona amb la voluntat de repetir l'èxit que el precedeix.

Els amants del cinema independent no faltaran a la cita amb el festival "L'alternativa", que enguany ofereix una retrospectiva de l'obra del cineasta francès Alain Cavalier.

A banda d'oferir una mirada als documentals realitzats a Turquia i Argentina, s'hi projectaran prop de cinquanta pel•lícules dels creadors més independents dels últims dos anys.

Trobareu més propostes al web "Cap de setmana" de l’ajuntament de Barcelona
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1