Dissabte, 12 de novembre de 2011 | 12:54
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Metges de Catalunya acusa Homs de "cinisme"

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Acusa el Govern de ser el "màxim responsable" de les molèsties a usuaris
Metges de Catalunya acusa Homs de "cinisme"
09/11/2011 09:10
9antoni-gallego
Metges de Catalunya (MC) ha acusat el portaveu del Govern, Francesc Homs, de “cinisme” en afirmar que la vaga de facultatius convocada pel sindicat el 15 i 16 de novembre “tindrà conseqüències socials per als usuaris”.
MC recorda a Homs que el Govern és el “màxim responsable” de les molèsties que provoca a la ciutadania el tancament actual de 1.500 llits hospitalaris (3.000 a l’estiu), la reducció del 40% de l’activitat quirúrgica programada i la supressió del servei nocturn de 58 centres d’atenció primària (CAP).

L’organització lamenta l’“amnèsia” del portaveu del Govern que “ja no recorda el tancament parcial de cinc dies dels hospitals públics, decretat per l’Institut Català de la Salut (ICS), merament per interessos econòmics”.

Conciliació

D’altra banda, aquest dimecres el sindicat presentarà a la seu d’Empresa i Ocupació l’acte de conciliació de la convocatòria de vaga.

Així mateix, a les 11.00 hores, delegats de MC participaran en la concentració que han convocat tots els sindicats amb representació a la Mesa de Negociació de Sanitat, davant el Parlament de Catalunya, en defensa d’una sanitat pública i de qualitat.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1