Dissabte, 12 de novembre de 2011 | 12:42
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

TV3 malvén la seva capdavantera tecnologia meteorològica

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Per reduir dèficit també vendrà edificis
TV3 malvén la seva capdavantera tecnologia meteorològica
Comunicació 08/11/2011 09:49
La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals està a punt de vendre una de les joies de la corona. Potser no els soni pel seu nom, SAM, però es tracta de desfer-se del programa que ofereix les dades meteorològiques, tant als mitjans públics com a altres privats.
9temps-tv3
El servei meteorològic és un dels més ben valorats de TV3, ja que a diferència de moltes televisions privades ofereix informació detallada sobre diferents punts de Catalunya i a diversos dies de vista.

Això és gràcies al programa Serveis Audiovisuals de Meteorologia (SAM), que depèn de la divisió multimèdia de la televisió pública i ofereix informació i dades del temps a mitjans de comunicació adaptats a qualsevol plataforma. Es tracta de serveis multilingües i nodrits amb bases de dades repartides pel món.

El paquet a la venda, que té un preu de gairebé 600.000 euros, inclou l'equipament tècnic i els aplicatius de programari per a la generació i distribució de continguts destinats a butlletins televisius.

Venda d'edificis

A més, i segons va publicar el Diari Oficial de la Generalitat, la CCMA també vendrà diferents edificis i locals que té repartits en diferents municipis. Així, vendrà un local d'oficina i magatzem en l'Hospitalet (pretenen treure 3,3 milions d'euros), un pis de 350 metres quadrats a Girona (877.000 euros) i dos locals a Madrid pels quals el Govern pretén treure més de 2,5 milions d'euros.
Santi Juan
10/11/2011
Segons sembla, ja es comença a buidar TV3 de continguts i de tecnologia, dissortadament això és un trist primwer pas per altres que, si el PP arriba a governar, fara per tal d'eliminar aquest muitjà de comunicació tan diferent del que corre per l'espectre radioelèctric de televisió, algúns der quins canals, o fan antitelevisió ó fins i tot n'hi ha que de dia són una cosa (Hipercatoliquíssims) mentre que passada la mitjanit, es tornen del PP i menyspreuen tothom que no pensi com els tertulians que hi ha al plató...Quin panoranma ens espera!!! Valdrà més escoltar un fil musical que ofereixi una mica de tot!
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1