Salvador Cot | Actualitzat el 10/11/2011 a les 23:59h

Assassins convergents!

Bé, doncs ja sabem el que ha passat. Quan els socialistes -que els tenien a ratlla- han girat la cantonada, els convergent-Bois han segrestat les infermeres i els metges de guàrdia i els han substituït per uns maniquins que, a sobre, tenen una actitud desafiant que mou a la bufetada. Barbeta amunt, una cama avançada i aspecte d'estar dient "què passa, eh?". Com les JNC sortint d'un concert dels Catarres.

Probablement, aquesta acció de comando es deu haver produït en paral·lel a alguna manifestació, aprofitant que la majoria dels de la bata blanca havien sortit amb les pancartes i les cassoles. Pobres incauts. És possible, a més, que el personal sanitari estigués infiltrat per la intel·ligència convergent (ehem) i que des d'un soterrani de Còrsega s'hagués promès paga extra i panera de Nadal als traïdors. Maleït or convergent.

Sort que els dolents sempre cometen algun error. La màquina que fa bip-bip seguia al seu lloc, com en els temps del tripartit. I, gràcies a ella, sabem el que passa: el noi que es mor era un jornaler andalús que cobrava el PER. Assassins!

COMENTARIS

+1
-1
No sigueu cínics!
Catalans, 11/11/2011 a les 23:15
El video éws força patètic, si bé en el fons denuncia l'estil poca vergonya convergent, que si bé no mereix l'escamdalós titular d'assassins, marca una manera de fer del tot negligent amb les capes socials més baixes de la ciutadania.
No cal fer-ne més escarafalls.
Qui per aconseguir més privilegis pels catalans voti PSO, PP o CiU, és que és un cínic. o no ha volgut assebetar-se'n de res des que va palmar-la el tio Paco.
+10
-1
No és conya!
eloi, 11/11/2011 a les 16:55
Als que m'han votat negatiu: no és conya, l'idea del conte és veritat ja que em dedico a escriure! He trobat l'article genial!
+6
-1
de "catetus" i hipotenuses
un, 11/11/2011 a les 15:23
Tothom sap (vaja, tothom, menys algún "cateto") que fer servir les majúscules a internet equival a cridar. Vaja, que vol dir ser un maleducat. (I per cert, no per cridar més, es te més raó)
+11
-2
CATETOS A FER OPO'S
PSC, PURRIA VULGAR I MEDIOCRE, 11/11/2011 a les 15:18
EL PSC ÉS UN AUTENTIC ABOCADOR ON ELS ALTRES SEMPRE SON ASSASSINS , MALTRACTADORS, DELINQUENTS I EN CANVI, ELLS AMB UNA MORAL ESPECULATIVA PITJOR QUE LA INQUISICIO MES RANCIA ES DEDIQUEN A ATERRORITZAR FAMILIES, GENT DE BE I PERSONES DECENTS. SEMPRE HA ESTAT AIXI, EL PSC I LA XUSMA QUE L'INTEGRA TROBEN BE EL NEPOTISME, L'ESCARNI SOCIAL, LA PERSECUCIO MORAL QUAN ELLS NI EN TENEN, ETC... SÓN AUTÈNTICA BASURA ZOMBIE GENERADA PER UNA FORMA D'ENTENDRE LA VIDA SENSE VALORS, SINO MATERIALISTA, PORCA, D'UTILITAT I QUAN MES FOLLEM MES VIUREM I AQUESTES COSES. EL PSC DE FA 30 ANYS ÉS EL MES GRAN ESTERCOLER DE PERSONES , QUE TRANSGREDEIXEN TOTS ELS LIMITS DE L'ETIC I A AIXO LI DIUEN MODERNITAT . JO EN CANVI EN DIC INVOLUCIO DE LA ESPECIE I SALVATJALITZACIO SOCIAL, PROPI DELS MALALTS DE LA LLIBERTAT QUE RESULTA QUE SON TOTS UNS DEPENDENTS LABORALS I D'ALGUNA MAMELLA QUE NO ES MAI PROPIA. AQUESTA ES LA REALITAT, XUSMA ENVEJOSA, EGOISTA I RAMPINYADORA QUE ES CAPAÇ DE CRUCIFICAR-TE PER DIR LA VERITAT I SI CAL DIMONITZAR-TE TERRORIFICAMENT. FAN LLASTIMA. ES L'ESTIL DEL VIDEO DE'N ZARAGOZA, UNA CAVERNOSA TARA PODRIDA PLENA DE PUS SOCIAL COM ELL MATEIX. LA RESTA DEL PSC SEMPRE ES IGUAL, UN FEMER DE SINDICALISTES EXALTATS I DONES TRANSSEXUALS QUE DEMANEN UNA BONA POLLLA PER POSAR-HI UNA OLLA. EL PSC ES LA VULGARITAT, LA MEDIOCRITAT I LA HORTERADA DISFRESADA DE FALSA LLIBERTAT I D'ABSENCIA DE COMPROMIS. SÓN INDEFINIT HUMANS, ZOMBIES AMB MOLTA LITERATURA BARATA I FÀCIL....
+2
-9
Cot
Anònim, 11/11/2011 a les 14:40
Caram Cot! Ara resulta que tú que sempre gastes ironia en els teus articles no captes les ironies dels altres i resulta que t'ho prens al peu de la lletra. Doncs el maniquí és una metàfora, un dels molts metges substituts que el Boi Ruiz no ha contractat, i la feina sembla que vulgui que la facin maniquís. Afortunadament els metges malgrat que els hi han retallat el sou, i no tenen suplents segueixen fent la feina... però tot té un límit. Si la cosa segueix com en Boi Ruiz vol un dia pot arribar a passar quelcom semblant a això de l'espot.
+12
-3
GRÀCIES!!!!!!
eloi, 11/11/2011 a les 13:24
Cot, ets genial!. M'has donat l'argument per un conte!!!!! GRÀCIESSSSSSSSSSSS
+2
-10
PER i metges...
un, 11/11/2011 a les 12:46
Ahhhh, haver-ho dit abans, Cot, home. Si era un jornaler andalús, que cobrava el PER, ja està bé que es mori. Que així, una paga menys de 400 euros, al mes (vaja, el que deu costar, mes o menys, l'esmorzar, ja no dic l'habitació, d'un dia del Duràn, a "l'hotel Palace", de Madrits). Però, hi ha una cosa que no entenc, Cot. A veure si m'ho pots aclarir. Si el pobre fiambre (que, esperem que tingui els 3.500 euros de mitjana que costa morir-se, al nostre pais. Perque sinòs, li haurem de finançar nosaltres, també, no nomès la salut, sinos també el traspàs), que cony hi fot, venint a morir-se a un hospital català?? o es que el Duràn també ha dit, i m'ho he perdut, que a aquests venen a tractar-se (i a morir-se, si és el cas), als nostres hospitals? i a que els tractin els nostres metges? els mateixos, que no ens poden atendre a nosaltres? No entenc res.
+16
-2
La cultura del pacte que té Artur Mas
CiU = PSOE = PP, 11/11/2011 a les 12:24
A cada campanya electoral (15 dies de durada), CiU i sociates es barallen.

A l'endemà de les eleccions, pacten.
+38
-4
apa nen, torna a la teva putrefacta epaña del rajoy.caba
Anònim, 11/11/2011 a les 08:49
La Chacon amb 300 morts al seu particular exercit Zapateril, es queixa d'un mort produit per un metge? Votar Chacon es un defecte mental!!!
+28
-4
apa nen, torna a la teva putrefacta epaña del rajoy.caba
Anònim, 11/11/2011 a les 08:47
Quina palla mental porta aquest espanyol, prototip del pallasso marxista del segle xx; per fer-te palles, fes-t'ho a casa teva, espaaaaaaaaaaaaaaaayol!!! tip de marxistes, tips de miserables espanyoooooooooools!
+10
-40
En el programa y labor de gobierno de CiU hay mucha ideologia
Anónimoooooooooooooo, 11/11/2011 a les 00:56
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+36
-3
alp
Anònim, 11/11/2011 a les 00:15
La bogeria i el kinkisme del PSC no te fi ni compte.

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: