Diumenge, 13 de novembre de 2011 | 13:11
Vostè es troba a: Inici > Política >

Camacho prepara la 'entente' CiU-PP a Madrid

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Demana a Mas "responsabilitat" amb el govern sortint del 20-N
Camacho prepara la 'entente' CiU-PP a Madrid
02/11/2011 13:06
9mas-camacho
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha advertit al PP que "Espanya no tirarà endavant" si primer Catalunya no supera la crisi econòmica. Ho ha fet després d'una pregunta de la popular Sánchez Camacho, que demana al Govern "responsabilitat" amb el nou executiu estatal.
Camacho busca així cobrir-se les esquenes per si Rajoy no treu majoria absoluta, i mostra el seu desig que l'entente a Catalunya es traslladi a Madrid.

El president català ha indicat que, davant el nou Govern espanyol, tindrà una "actitud de lleialtat des del punt de vista institucional" encara que li ha posat una condició: que respecti a Catalunya.

Així mateix, ha defensat que Catalunya segueixi sent el "gran motor" d'Espanya i també ha indicat que mentre que el Govern, en la seva opinió, diu les coses tal com són i advoca per polítiques d'austeritat, altres Executius autonòmics no han fet el mateix, coincidint amb la proximitat del 20N.

Camacho ha demanat a Mas que, davant el proper inquilí de la Moncloa, tingui una actitud de "lleialtat i reciprocitat", i ha destacat que el PP català ha actuat amb responsabilitat, el que espera que ara faci el Govern de CiU en l'escenari postelectoral espanyol.
Gombau
02/11/2011
Perplexitat de la gent del carrer Aquest és el pensament del ciutadà normal en vista de l'orientació favorable de les enquestes cap a una formació política -el PP- farcida de corruptes, depredadora de les economies dels territori on governi anihiladora dels serveis públics en educació i sanitat i que -si en faltava alguna- encara està per condemnar el genocidi franquista, quan no en fa exhibició. Tot això amb un líder sense carisma-Rajoi- i un president d'honor (?)còmplice de la dictadura -Fraga- i un ex que és comporta com un piròman cada vegada que obre la boca-Aznar- Potser s'oblida que la clientela dels populars – heredada directament del franquisme i que suposa la meitat o més de la població- els és del tot addictaaa – la inquebrantable adhesión- ja se sap -i el voten i evotaranàn sistemàticament, per més impresentables que és mostrin. Senzillament son els”seus”. Mal presagi i pitjor futur amb una democràcia a “l' espanyola com la nostra.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1