Diumenge, 13 de novembre de 2011 | 12:57
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Ibra a Rosell: "Yo pegaré al entrenador. Y lo haré en público"

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Vilarrubí desvetlla una conversa privada del suec i el President
Ibra a Rosell: "Yo pegaré al entrenador. Y lo haré en público"
04/11/2011 11:00
9ibra-pep
Sembla que, per fi, la Junta Directiva del Barça s’ha posat les piles per defensar Guardiola dels atacs externs. El vicepresident, Carles Vilarrubí, ha criticat Ibrahimovic i ha desvetllat que el suec va amenaçar el President de pegar en públic Josep Guardiola.
En una entrevista a RAC1, ha assegurat que li va dir a Rosell: "Yo pegaré al entrenador. Esperaré que esté la prensa y lo haré en público". I l'intelectual que portava al costat (en referència al seu representant Raiola) deia que sí. "He will do that, he will do that".

"Jo només he tingut una ocasió de conèixer personalment Zlatan Ibrahimovic, quan vàrem entrar la nova junta directiva del FCB. Vaig presenciar l'entrevista entre el president Sandro Rosell i ell. També hi era el seu representant, Nino Raiola. Us puc assegurar que aquest noi, un intel•lectual no és. I el seu representant tampoc".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1