Diumenge, 13 de novembre de 2011 | 12:59
Vostè es troba a: Inici > Política >

Rubalcaba es mulla per Rosa Aguilar en un intent d'activar el vot més d'esquerres

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Demana "que ningú es quedi a casa"
Rubalcaba es mulla per Rosa Aguilar en un intent d'activar el vot més d'esquerres
12/11/2011 18:03
9rubalcaba-aguilar
Conscient que la campanya ja està a l'equador i les enquestes segueixen evidenciant la desmobilització del vot socialista, Alfredo Pérez Rubalcaba intenta invertir aquesta tendència fent una crida a que ningú "es quedi a casa" el 20-N i fent picades d'ullet a l'esquerra.
L'últim ha estat a Còrdova, on ha assegurat davant la ministra de Medi ambient, Medi Rural i Marí, Rosa Aguilar, que el president de la Junta, José Antonio Griñán, "la va nomenar", que l'actual cap de l'Executiu, José Luis Rodríguez Zapatero, "la va nomenar" i que ell la "nomenarà", en referència a la possibilitat de comptar amb ella si guanya les eleccions.

Aguilar, procedent d'Esquerra Unida, representa en l'actualitat a l'ala situada més a l'esquerra del PSOE, i és un personatge poc desgastat políticament. En aquest sentit, en un moment que les enquestes auguren un transvasament de vots del PSOE a formacions com IU, això podria ser un revulsiu.

Rubalcaba ha volgut donar les gràcies a Aguilar pel seu treball al capdavant d'un ministre "molt complex" i per la seva defensa de l'agricultura espanyola i andalusa. "És una garantia", segons el candidat socialista, qui s'ha mostrat convençut que la proposta de Política Agrària Comunitària (PAC) que hi ha en aquests moments sobre la taula "no sortirà" gràcies a la gestió de Rosa Aguilar.

Ha manifestat que si el comissari d'Agricultura no s'ho pren malament, aquesta PAC "se l'haurà de menjar", ja que "no sortirà pel treball de Rosa Aguilar", que ha dit clarament que la PAC que hi ha sobre la taula "no és bona" i que suposa portar al sector agrícola cap enrere, quan del que es tracta és que vagi endavant i avanci per tenir seguretat alimentària. "Gràcies Rosa per aturar la PAC", ha expressat Rubalcaba.
 
 
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1