Actualitzat el 12/11/2011 a les 00:01h

D’esclaus a actius: Osona i el Lluçanès plantem cara!

La gent d’Osona i el Lluçanès ens hem caracteritzat per tenir uns postulats independentistes clars, sobretot en els últims temps. A més, és sabut que molts dels nostres ajuntaments es proclamen independentistes a partir dels vots de partits tan diversos com CiU, PSC, ICV, CUP i, evidentment, ERC.

Ara tenim a l’horitzó ben proper una convocatòria electoral que hem d’escollir qui formarà part del Congreso de los Diputados. Allà se’ns hi ha perdut massa coses com per passar-ne per alt, i hem de responsabilitzar-nos tots plegats de fer saber a tothom de forma alta i clara que aquí seguim dempeus i que no ens arronsem. Amb la perspectiva d’una majoria absoluta del Partit Popular, cal fer saber a Madrid que aquí ens estimem la terra, i que volem emancipar-nos per a construir-nos un estat propi.

Davant dels que volen privatitzar serveis i retallar la sanitat i l’educació, plantem cara. Davant els que no defensen els drets dels treballadors, plantem cara. Davant dels homòfobs i xenòfobs, plantem cara. Davant dels que volen anorrear els nostres somnis, ens plantem i construïm un futur lliure. Davant els que ens escanyen fiscalment i no propicien un bon finançament per tal que els nostres ajuntaments puguin portar a terme polítiques públiques de proximitat i de qualitat, plantem cara.

Així, per al nostre territori portarem iniciatives com la històrica reclamació d’una vegada per totes de la modernització i desdoblament de la via del tren fins a Ripoll, de l’establiment de connexió de transport públic a partir d’aquesta millora cap als altres municipis; de l’ajut a la pagesia tant important al Lluçanès i Osona (en aquests moments es debat la PAC); de la recuperació dels Fons d’immigració; serà a l’ordre del dia també el retorn a la ciutat de Manlleu de l’antiga caserna; o serem la veu dels municipis del Lluçanès i Osona fent-los costat en reclamacions per a finançament de projectes, amb l’obertura de la “finestreta de reclamacions”, per incidir en demanar el què ens pertany a cadascú.

D’aquesta forma, hem de passar a ser protagonistes de la política, l’eina que tenim per a demostrar-nos i reafirmar-nos com a país lliure. En aquestes eleccions, hi ha només una formació que hagi deixat clar que vol la independència, i aquesta és la coalició formada per Esquerra Republicana de Catalunya, Reagrupament i Catalunya Sí. El 20 de novembre, reafirmem-nos!


Isaac Peraire Soler- Regidor a l’Ajuntament de Prats i candidat de les JERC a les eleccions generals 2011.

Navega per les etiquetes

eleccions generalsERC

COMENTARIS

+0
-0
N'Isaac Peraire també és una bona persona.
A. Nònim, 12/11/2011 a les 12:14
N'Alfred Bosch és una bona persona.

N'Alfred Bosch és una bona persona ingènua.

N'Alfred Bosch vol anar a Madrid a fer "pedagogia" inútil parlant en castellà,la llengua dels amos.

D'aquí quatre dies,l'Alfred es pot haver convertit en un altre coronel Nicholson,com el desgraciat Joan Ridao.

A Madrid cal anar-hi a plantar cara parlant en català.

CATALÀ SEMPRE.

ELS CATALANS NO SOM CASTELLANS.

NO ENS RENDIREM MAI.

INDEPENDÈNCIA O MORT.

CONFLICTE A FONS.

RESPECTE!

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Autor
Isaac Peraire
Nascut a Prats de Lluçanès el 26 de febrer del 1985. Llicenciat en Sociologia per la Universitat de Barcelona. Autor del llibre “VIDA POLÍTICA. Prats de Lluçanès 1979-2002″, vaig ocupar el número deu de la llista guanyadora d’ERC a les eleccions municipals del 2003. A les eleccions municipals del 2007, vaig anar al número quatre de la llista, entrant a ser regidor a l’oposició de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès. El maig del 2010 em proclamaren candidat a l’alcaldia de Prats de Lluçanès, encapçalant la candidatura d’Esquerra a les eleccions municipals del 2011 i vaig tornar a entrar al consistori. Actualment sóc el portaveu a l'oposició d'ERC a l'Ajuntament de Prats.

He estat Portaveu Regional de les JERC Osona-Ripollès-Lluçanès des del novembre del 2005 fins el setembre del 2009;  Portaveu de les JERC – Catalunya Central des de l’octubre del 2009 fins a l’octubre del 2010, i membre de la Direcció Nacional i del Consell Nacional de les JERC; actualment, Secretari Nacional de Política Institucional de les JERC. Militant d’ERC des de febrer del 2004 i membre del Consell Nacional del mateix partit. Des del febrer del 2008, sóc Secretari d’Organització, imatge i comunicació de la Secció Local d’Esquerra-Prats de Lluçanès.

Treballo com a tècnic dinamitzador al Servei de Joves de l’Ajuntament de Vic (Vicjove). Sóc membre de la Colla Gegantera de Prats de Lluçanès, col•laborador de la Plataforma El Lluçanès és comarca i vinculat a diferents associacions. Durant més de sis anys vaig ser redactor d’esports de la revista comarcal la rella.


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: