Quico Sallés | Actualitzat el 13/11/2011 a les 00:33h

La tieta Angelina

A les deu de la nit no és una bona hora per anar visitar la tieta soltera de la família. La mala llet que acumula de tot el dia recomana no despertar la fera. Però els esforços per passar de puntetes sobre la migradesa de l'actualitat es rendeixen al fet que la tieta Angelina i la seva cosina Lolita saben navegar per Internet i al descobriment del 3/24.La mala llet li supura pels porositats de la pell com l'aigua calenta de Caldes de Montbui. Tant fot que siguin les deu de la nit com les tres del migdia. Està emprenyada i en té motius.

La sanitat pública li complica la vida. A ella li diuen que és per les retallades. I els que retallen diuen que és culpa del dèficit fiscal que generen els espanyols. Ella no se'ls creu. Primer, perquè veu que es posen catxondos baixant les persianes de la cosa pública. I, segon, perquè si "fossin homes plantarien cara als lladres". Per tant, a més de neocons, poc homes. Per altra banda,fa quaranta anys que paga una mútua i ara que li fan falta els seus serveis només li posen pegues. I, la tieta, que les ha vistes de tots colors diu que sap perquè ho fan. "Ho fan perquè són una colla de cabrons", sentencia sense que li pugin els colors.

La tieta, que només volia deixar algun dia de ser espanyola, no votarà el 20N. Els "cabrons" de la mútua l'han entretinguda amb els papers per a una operació de cor. Havien de decidir si unes vàlvules pel cor entraven o no en la pòlissa. Mentrestant ens diuen que s'ha mort d'un aneurisma. Han arribat tard, però han fet negoci durant quaranta anys.

Escolto per campanya els que volen pactar amb els espanyols faules com el pacte fiscal. Són els mateixos que diuen que la salut és cosa d'un mateix. Són els que retallen per ser poc homes i els que animen abonar-se al negoci privat de la salut.  I encara algú es creu que aquests negociaran un pacte fiscal que s'assembli a un concert, i si ho fan, quin serà el preu? Ni ho saben. Al capdavall, quan la guineu no les pot haver diu que són verdes.Com sempre.

Navega per les etiquetes

la gran retalladaespanyoles 2011

COMENTARIS

+2
-1
REC....t'hi fico
un, 13/11/2011 a les 20:04
Encara que, ben pensat, més que "patada", en diriem "cossa". Oi?
+5
-0
pobre tieta
garriga de manlleu, 13/11/2011 a les 19:35
quina sort ha tingut la tieta Angelina de perdre de vista aquesta colla de cabrons,
desitjem que no s'els trobi a l'altre barri, per cert qui pagarà l'enterrament? la mútua, la cosina lolita o el nebot quiqo. millor la pots embalsamar i li envias al boi aquest perquè se la foti amb patates, aviam si "s'ennoega" i tenim la sort que a l'hospital públic no son a temps de "DESATRAGANTARLO". per cert, dona-la de baixa ràpid, que si no, encara faran servir el seu dni per colar un vot, a qui sigui, peró un vot, (ja s'el repartiran després)
+2
-2
catxo....que?
un, 13/11/2011 a les 18:16
Collons, tú.....es posen "catxondos", diu. Patada al cul al català. Quico, que es pot ser irònic, i parlar en català. Ambdúes coses alhora.
+9
-0
Mútues
Anònim, 13/11/2011 a les 16:33
Molt d'acord amb l'opinió que teniu sobre les mútues. Una amiga té una filla amb molts problemes des del naixement, va mirar diverses mútues i CAP la va voler com a clienta, suposo que preveien que tenir una nena així no els hi sortia a compte com a clienta. Les mútues que el conesller Boi Ruiz vol beneficiar en decriment de la sanitat pública, basicament volen pacients sans, quan et veuen amb cara de malalt t'apugen les quotes de manera abusiva o senzillament et fan fora. PEr això és tant important tenir una sanitat pública de qualitat.
+17
-3
Tenía raó.
Carles Viñals Casado, 13/11/2011 a les 01:11
La tieta Angelina, QEPD vul dir.. Però, per a quan un article per als orgullosos votants dels "poc homes" que fan mofa sagnant de tots ells, afegint-se al robatori per no gosar "plantar cara als lladres?
+12
-2
...si fórem homes...
Agustí Esparducer Segura, 13/11/2011 a les 01:11
Paraules dures, com no pot ser d'altra manera. "Si fossin homes..." i jo afig: si fórem homes...
+8
-3
L'informe preparat per el Govern
Anònima, 13/11/2011 a les 01:06
L'informe mateix del Govern de la Generalitat que ha presentat a la Comissió d'Estudis per el Nou model de finançament basat en el Concert Econòmic explica els problemes.

Roda de Premsa d'en Beltran ho explica molt clarament, fent servir l'informe mateix del Govern. Perque ens enganyem?


http://www.parlament.cat/web/actualitat/canal-parlament/videos?p_cp1=1632622&p_cp2=&p_cp3=&p_cp22=cerca

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: