Dijous, 17 de novembre de 2011 | 13:51
Vostè es troba a: Inici > Política >

Chacón: "A veure qui s'atreveix a dir que una catalana no pot liderar el PSOE"

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
No desvetlla el seu futur
Chacón: "A veure qui s'atreveix a dir que una catalana no pot liderar el PSOE"
16/11/2011 12:41
9chacon-elperiodico
La candidata del PSC per Barcelona i ministra de Defensa, Carme Chacón, s'ha preguntat "a veure qui s'atreveix" a dir que una dona catalana no pugui liderar el PSOE.
"A veure qui s'atreveix a dir el contrari", ha assegurat en un desdejuni d''El Periódico' en ser preguntada per la possibilitat que, dona i catalana, pugui liderar el PSOE, encara que no ha donat cap pista més sobre com afronta el seu futur polític, ja que assegura que ara està centrada a guanyar les eleccions.

Ha expressat la seva sorpresa per la revolada que es va generar al febrer quan, en la seva intervenció en un desdejuni informatiu d'Europa Press a Madrid, va diagnosticar que "Espanya està preparada per a una presidenta catalana".

La ministra ha indicat que un català està preparat per assumir les mateixes responsabilitats, a l'igual ho està una dona, i "la notícia seria el contrari", recalcant que nacions com Alemanya i Xile tenen o han tingut una dona al capdavant del Govern, com són la democristiana Angela Merkel i la socialdemòcrata Michelle Bachelet.

No ha volgut donar pistes sobre el seu futur, recalcant que està totalment centrada en el gran repte de les generals a Catalunya, i que desitja implicar-se i participar activament al congrés del PSC.
Toni
17/11/2011
Senyors, "No desvetlla el seu futur" vol dir que no li treu la son al seu futur. El verb correcte seria "desvelar" o "descobrir".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1