Divendres, 18 de novembre de 2011 | 12:48
Vostè es troba a: Inici > Política >

Duran i Pujol, a la grenya

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El candidat de CiU lamenta les paraules de l'expresident sobre el govern de concentració
Duran i Pujol, a la grenya
17/11/2011 13:15
9Duren, Pujol i Mes en CiU
Josep Antoni Duran i Lleida està tenint un final de campanya preocupant. Conegudes són les seves diferències amb els socis de CDC, però les últimes paraules del President Pujol han estat un toc d'atenció en tota regla.
En declaracions a la Ser, i valorant la proposta de Duran d'un govern de concentració, l'exPresident ha afirmat que si hi ha un partit com el PP que aspira a una majoria absoluta, aquest "haurà d'assumir les seves responsabilitats i no mirar de descarregar-les en altres".

"La responsabilitat, si hi ha un govern amb majoria absoluta, és del partit de la majoria absoluta", ha insistit Pujol, marcant així distàncies amb el plantejament de constituir un govern d'unitat en cas que Espanya pugui caure en un abisme financer.

A Duran no li han agradat un pèl aquestes declaracions, i ha lamentat que s'airegin en públic aquestes diferències "quan ja estan parlades en el si de la federació".
Ramon
18/11/2011
No m'agrada gens en Duran, però de l'arbre caigut tothom en fa llenya! CiU, ara, farà veure que no el coneixen i que el fracàs electoral no serà per la nefasta política que estan fent (amb Mas al davant) sinó per culpa "d'aquell tio d'Unió que estva masa nerviós." Alguns ja ho diuen!
antonio
18/11/2011
Pobre Duran, en las vallas me lo ponen de perfil con arturito como si fuese una estampa de la epoca de Lenin, ed perfil, me recuerda un sello de la CCCP y ahora hasta su jefe me lo deja en cuadro. Cualquier dia se va a poner las pistolas al cinto y va a salire emulando a Gary Couper (que este en los cielos): SSSOLO ANTE EL PELIGROOOO y cuando pase ante un ministerio: MI CAASSSSAAA, MI CAAASAAA, pobret chicot,a la seva edat i amb aquests mals de cap.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1