Dimarts, 22 de novembre de 2011 | 12:31
Vostè es troba a: Inici > Esports >

La Sexta es va negar a donar al València les imatges de la mà d'Higuaín

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Cabreig a València
La Sexta es va negar a donar al València les imatges de la mà d'Higuaín
21/11/2011 11:02
Possible penal d'Higuain
La polèmica segueix molt viva a València, sobretot després que La Sexta es negués durant bona part del diumenge a cedir les imatges del possible penal comès per Higuaín en l'últim minut del partit que va enfrontar a merengues i valencianistes.
Des de la direcció de comunicació del València, dirigida per Damià Vidagany, es va sol·licitar a la Sexta les imatges del possible penal per mà d'Higuaín. No obstant això, el director de la cadena, Antonio García Ferreras, es va negar a lliurar-les durant bona part del matí. A la tarda, finalment, va donar el seu braç a torçar i les va entregar.

No és això l'única cosa que fa sospitar al València sobre la parcialitat de la cadena de Mediapro. I és que La Sexta només va donar un plànol de la jugada durant el post partit. Els comentaristes de la cadena van sol·licitar una altra presa per opinar amb més arguments, però se'ls va comunicar que no n'hi havia perquè les càmeres s'estaven fixant en Mourinho, protagonista en els últims minuts del partit.

De sobte, passada la 01.00 de la matinada, va aparèixer una altra repetició que oferia més dubtes respecte a la decisió de l'àrbitre, en qualsevol cas difícil de prendre. A València encara cou la polèmica.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1