Dimarts, 22 de novembre de 2011 | 12:42
Vostè es troba a: Inici > Política >

Navarro advoca per una candidatura unitària, encapçalada per ell

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Veu "irrellevant" que el PSC tingui grup propi al Congrés
Navarro advoca per una candidatura unitària, encapçalada per ell
22/11/2011 11:55
9pere-navarro
EP.- L'alcalde de Terrassa, Pere Navarro, ha obert la porta aquest dimarts al seu únic contrincant declarat fins al moment a liderar el PSC, Àngel Ros, perquè s'integri a la seva candidatura, amb la qual defensarà una reformulació d'idees per recuperar valors propis de l'esquerra.
En declaracions a Tv3 recollides per Europa Press, ha tendit així la mà a Ros a poques setmanes del congrés del PSC i quan encara podrien sortir a la palestra nous candidats a encapçalar la formació, com el viceprimer secretari, Miquel Iceta.

"Al congrés del partit hi haurà una candidatura encapçalada per mi, i la vocació és que sigui unitària i representi la major part de sectors del partit. Hi ha una àmplia majoria que així ho vol", ha sostingut.

"Ros, si vol, podrà formar part d'aquesta candidatura", ha afegit Navarro, qui també ha assegurat que Iceta ha de formar part del PSC. Sobre la ministra de Defensa i candidata del PSC, Carme Chacón, desconeix les seves intencions però veu clar que té "un important futur en la política espanyola i catalana".

Navarro, malgrat reivindicar el PSC com a partit que ha defensat els interessos de Catalunya aquesta última legislatura, ha advocat per una renovació també d'idees per recuperar valors d'esquerres.

També considera "irrellevant" el debat de si els socialistes catalans han de tenir grup propi al Congrés perquè, al seu judici, el que necessiten és tenir la capacitat d'influir.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1