Dimarts, 22 de novembre de 2011 | 13:01
Vostè es troba a: Inici > Economia >

Primera victòria sindical: la justícia admet el recurs contra l'enduriment del PIRMI

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El van presentar UGT i CCOO
Primera victòria sindical: la justícia admet el recurs contra l'enduriment del PIRMI
15/11/2011 17:41
Manifestació RMI
Primera victòria dels sindicats contra el Govern per la Renda Mínima d’Inserció (antiga PIRMI). El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha admès a tràmit el recurs contenciós administratiu que els sindicats CCOO i UGT van presentar el passat 25 d'octubre contra el decret que modifica l’accés a aquest ajut.
CCOO i UGT van recórrer diverses parts del decret, sobretot les que preveuen que els aturats que no presentin risc d'exclusió social no podran accedir al subsidi mínim ni tampoc aquells la unitat familiar dels quals ja compti amb altres prestacions.

Els sindicats han valorat "molt positivament" l'admissió a tràmit del recurs, així com la rapidesa en la notificació de la mateixa que ha mostrat el TSJC.

A més, el tribunal ha concedit cinc dies a la Conselleria de Presidència de la Generalitat perquè aporti tota la informació que cregui oportuna sobre el cas.

CCOO i UGT han reclamat la suspensió del decret com a mesura cautelar fins que no hi hagi una sentència ferma del recurs.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1