Dimecres, 23 de novembre de 2011 | 12:36
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

El sector dels continguts digitals es reunirà la setmana vinent en el fòrum FICOD

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Pablo Rodríguez, directiu de Telefónica, parlarà del "Futur de les dades"
El sector dels continguts digitals es reunirà la setmana vinent en el fòrum FICOD
16/11/2011 14:10
FICOD
El proper dia 22, FICOD, amb el patrocini de Telefónica, obrirà les seves portes un any més a milers de visitants i internautes interessats en els principals sectors de continguts digitals com la música, l'oci digital interactiu, l'animació, la producció audiovisual, el sector editorial, la publicitat o el comerç electrònic entre uns altres.
Aquest Fòrum, que compta amb Telefònica com a patrocinador principal i se celebra en el Palau Municipal de Congressos de Madrid, és el punt de trobada on la indústria de continguts digitals debatrà sobre les tendències i reptes als quals s'enfronta el sector. Per a això, centenars de professionals protagonitzaran les 6 sessions plenàries, 24 seminaris, 10 taules rodones i 120 tallers organitzats per empreses capdavanteres del sector que configuren el programa d'aquesta cinquena edició del Fòrum Internacional de Continguts Digitals.

Aquest any, com a novetat en l'estructura de FICOD, el tercer dia posarà focus en els emprenedors i desenvolupadors. Així se celebraran sessions de desenvolupament, presentacions de creadors i ponències que abordaran entre uns altres temes sessions de finançament o d'emprenedors en Silicon Valley.

Ponents plenaris

La ponència inaugural serà a càrrec de Tim O´Reilly, fundador i CEO de la considerada millor editorial d'informàtica del món i creador del concepte Web 2.0 amb la conferencia "Economies i ecosistemes"

També està confirmada la participació de Pablo Rodríguez, director d'investigació i director del Centre d'Internet i Multimèdia de Telefónica, que aproparà als assistents al llarg d'una sessió plenària al "Futur de les dades"; de Tony Marlow, director d'investigació estratègica de Yahoo!, amb la ponència "El Poder de la Rellevància: un estudi biomètric de les nostres reaccions a la publicitat online"; deThom Brenner, vicepresident d'aplicacions, localització i comerç de Nokia, i d'Olof Schybergson, fundador i CEO de Fjord, que conduiran la sessió plenària "L'atractiu universal de la ubicació"

Un altre dels ponents plenaris és Gary Vaynerchuk, emprenedor d'èxit i creador del portal Wine Library, amb la ponència "The Thank you Economy". La xarxa social espanyola per excel·lència també tindrà una presència destacada amb Erik Schultink, CTO de Tuenti, i la seva ponència “Tu de Tuenti: La nueva telco 2.0”.

Els col·laboradors de FICOD 2011

Una vegada més empreses del sector han volgut participar en aquesta edició de FICOD com a patrocinadors: Telefónica serà el patrocinador principal de l'esdeveniment, mentre que l'ICEX participarà com a col·laborador institucional i RTVE.es com a mitjà oficial. A més, Iberia, com a transportista oficial, ofereix condicions especials per volar tant amb la pròpia companyia aèria com amb Air Nostrum. Es comptarà també amb la presència d'AMETIC com a principal patronal del sector.
Hespascumurce
20/11/2011
shhioduasiad juniper credit card llieresklikcycplee
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1