Dimecres, 23 de novembre de 2011 | 12:49
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Retencions a la Ronda de Dalt per culpa d'un porc

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Ha obligat a tallar un carril
Retencions a la Ronda de Dalt per culpa d'un porc
22/11/2011 18:38
Porc en la carretera
EP.- Un porc de grans dimensions que ha caigut aquest dimarts a la tarda d'un camió de transport en la Ronda de Dalt de Barcelona ha obligat a la Guàrdia Urbana a tallar un carril a la circulació fins que l'han pogut atrapar.
Segons han informat a Europa Press fonts del cos policial, el porc ha aparegut en la via sobre les 16.00 hores, en direcció Besòs, entre les sortides de Via Júlia i Sant Andreu.

Un cotxe patrulla li ha acorralat amb l'ajuda d'una grua que passava per allà, i els dos agents han tret a l'animal de la via tirant de les orelles, moment en què s'ha tallat completament la circulació.

Ara s'està a l'espera que els propietaris o una protectora d'animals es faci càrrec de l'animal, que no ha sofert danys. L'incident ha causat alguna retenció puntual, encara que no s'han generat grans complicacions de circulació, han apuntat les mateixes fonts.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1