Dijous, 24 de novembre de 2011 | 12:42
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Del Bosque es rendeix al Barça

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Vota a Messi per a la 'Pilota d'Or' i a Guardiola com a millor entrenador
Del Bosque es rendeix al Barça
24/11/2011 11:12
9del-bosc
EP.- El seleccionador nacional de futbol, Vicente del Bosque, ha desvetllat que en la seva elecció per al guanyador de la 'Pilota d'Or' s'ha decantat de nou per Lionel Messi, seguit de Cristiano Ronaldo i l'alemany Thomas Müller, mentre que el seu entrenador triat ha estat Pep Guardiola.
"He votat a Messi, a Ronaldo i a l'alemany Müller", va desvetllar el tècnic durant la seva visita als cellers Valduero, situades en Gumiel de Mercat (Burgos).

El seleccionador nacional ja es va decantar l'any passat pel davanter argentí del FC Barcelona com a primera opció i per l'atacant portuguès del Reial Madrid com a segona, mentre que segueix apostant per un futbolista alemany per al tercer graó del podi, encara que ara Müler li pren el relleu a Bastian Schweinsteiger, la seva elecció de 2010.

A més, es decanta per l'espanyol Pep Guardiola com a guanyador del reconeixement al millor entrenador, tant pels seus mèrits esportius com a humans. "Ha estat campió d'Europa, campió de Lliga... A més dels mèrits també venia en el que ens han donat el comportament personal i, en això, jo crec que ell és exemplar", va valorar el de Salamanca en una entrevista recollida per Europa Press.

De totes maneres, va assegurar que això no significa que tingui res en contra de José Mourinho, entrenador del Reial Madrid, i guanyador de la 'Pilota d'Or' l'any passat. "No estic parlant malament de ningú, estic parlant bé de Pep, que no vol dir que parli malament de ningú", va resoldre.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1