Divendres, 25 de novembre de 2011 | 12:42
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

AMB SENTIT DE L'HUMOR

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
PURINUEVA
AMB SENTIT DE L'HUMOR
HAKUNA MATATA
Purificació Outeiral
23/11/2011 07:17
Havia escoltat que la realitat sempre superava a la ficció, i certament després d'escoltar la intervenció del President d'aquest dimarts, per un moment vaig creure estar visionant una pel·lícula de ciència ficció per no dir de terror. Perquè sembla ser, que un dia un president d'un govern, passa un cap de setmana de borratxera electoral, i s'aixeca al dilluns següent, amb la convicció que la millor manera  per reactivar l'economia, no sé sap molt bé de qui, és engegar una bateria de mesures, que afecten, dit suaument, principalment a la base de la piramide de la població del país que "malgoverna".

Aquest dimarts, Artur Mas, cal reconèixer-li que s'ha superat a si mateix, deixant a tothom mirant cap a Pontevedra en afirmar que li rebaixarà novament el sou als funcionaris, augmentarà els impostos -com el de la gasolina, l'aigua o el transport públic-, no es tallarà a l'hora de fer privatitzacions, imposarà "barreres d'accés" a la sanitat, per evitar el seu "sobreabus" i no sé quantes mesures més, perquè davant tanta disposició resolutiva de cara als pressupostos del 2012, em va entrar una indigestió majúscula amb el seu pla per reduir un dèficit públic, que ho té en un sense viure.
 
Davant això, només ens quedará  benvolguts i fidels lectors, la solució que proposa aquest espanyol del carrer en aquest vídeo.

Veure vídeo


Així que res, el millor és anar practicant a casa, això sí, sense perdre un àpex del nostre sentit de l'humor, el millor de tots, perquè una cosa és que ens imposin determinats "retallades", ostres perdó, que ara es diuen "sacrificis", i una altra ben diferent és que ens robin l'alegria de viure. Davant això, ni un pas enrere, sinó tots cap endavant.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1