Divendres, 25 de novembre de 2011 | 12:36
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

CANTANTS I SONANTS

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
ANDRÉS MADRID
CANTANTS I SONANTS
Andrés Madrid
24/11/2011 09:24
Si tenen paciència i dominen la cosa aquesta de la xarxa, podrien gaudir de l'últim disc de Silvio Berlusconi, quart en la seva carrera musical, que acaba de sortir. Alliberat de les seves tasques de govern, es llança sense barreres a la seva veritable vocació de trobador com en aquells temps que seduïa dames en els creuers de luxe.

No tinc constància que Zapatero, quan surti de Moncloa, vagi a seguir camins semblants encara que, segurament, podria fer-ho doncs té a casa una professional del cant com la copa d'un pi. Si decidís optar per aquesta via per omplir els dies d'oci que s'aveïnen asseguris la seva senyoria de rebre més de tres tardes de lliçons 'canoras' que, és evident, que amb l'economia va ser escàs l'aprenentatge.

També poden optar per la cançó el duo Rubalcaba i Chacón; als quals imagino en els propers temps en actitud de Pimpinela endinyan-se estopa i dirimint, amb lletres feridores i quallades de retrets, qui ha de portar la veu cantant en els propers anys.

No tinc dubte alguna que, si es decidissin a gravar les seves properes trobades, amb música de Sabina, un suposar, serien disc de platí i número u dels quaranta principals.

Assagin les seves senyories, que els temps vénen molt punyeters i mai se sap on estarà la clau del futur.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1