Divendres, 25 de novembre de 2011 | 12:56
Vostè es troba a: Inici > Política >

El fill d'Anglada retira l'acusació per l'agressió del seu pare

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Assegura que el polític va arribar borratxo a casa i el va pegar per un gat
El fill d'Anglada retira l'acusació per l'agressió del seu pare
24/11/2011 17:31
9Josep Anglada PxC
EP.- L'acusació particular que representa al fill del líder de PxC, Josep Anglada, ha retirat els càrrecs contra el seu pare, a qui va denunciar per agredir-lo en una discussió a la seva casa en 2008, i per la qual la Fiscalia manté la pena de 10 mesos de presó i una ordre d'allunyament d'un any.
Durant la vista, en el jutjat penal número 3 de Vic (Barcelona), han comparegut pare i fill encara que tots dos s'han negat a declarar, la qual cosa ha obligat a llegir la declaració que va fer durant la instrucció.

En ella, el fill, de 22 anys, explica que el seu pare l'ha agredit física i psicològicament des de petit, així com a la seva mare i germana.

També va denunciar que la nit dels fets el pare anava begut, i que primer el va empènyer i més tard el va pegar en el coll -lesió que confirma l'informe mèdic-, després d'una discussió originada, segons va reconèixer el seu pare, per un gat.

El fill va declarar durant la instrucció que Anglada va arribar borratxo a casa, una cosa que segons ell era habitual, i es va enfadar perquè el gat havia entrat en una de les habitacions. Es van enredar en una discussió, i van acabar en el soterrani i allí va ser on, segons el fill, Anglada el va agredir. L'advocat de la defensa demana l'absolució d'Anglada al no veure proves suficients i perquè aquest també va resultar ferit.

Davant els mitjans, l'acusat s'ha alegrat de la retirada de l'acusació i ha reiterat que és "un tema de l'àmbit familiar", a més d'acusar a l'advocat del fill, Xavier Colomer, de pressionar-lo per seguir amb el judici.

En el cas que finalment el jutge decretés l'ordre d'allunyament que demana la Fiscalia de 1.000 metres, això no afectaria al treball d'Anglada com a regidor de l'Ajuntament perquè, encara que el seu domicili està a menys d'aquesta distància de l'edifici municipal, el seu fill ja no viu amb ell sinó que ho fa a casa dels seus oncles, a uns dos quilòmetres.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1