Divendres, 25 de novembre de 2011 | 12:41
Vostè es troba a: Inici > Política >

Iceta només serà candidat si hi ha llista integradora

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Serà la candidatura de la incertesa
Iceta només serà candidat si hi ha llista integradora
Política 24/11/2011 22:49
Catalunyapress.-Fidel al que ha estat la seva carrera política, Miquel Iceta, no ha deixat clar la seva presència en la lluita electoral per la primera secretària del PSC. Davant un auditori expectant on es van notar les absències de José Montilla i José Zaragoza, el portaveu del PSC només va saber assegurar que seria candidat si l'era d'una candidatura integradora.
9Miquel Iceta en RDP Nicaragua
Un desig que, a hores d'ara del procés, és pràcticament impossible, ja que Pere Navarro compta amb suports molt sòlids dins del partit del Carrer Nicaragua. Un Navarro, que no va poder escoltar al seu company perquè assistia a "un oportú" ple a Terrasa, ciutat de la que és l'Alcalde. A la sala van estar gairebé tots, és a dir Nadal, Marina Geli, Montse Tura, Raimon Obiols, Elena, Angel Ros i quant dirigent habia bloquejat la seva agenda per poder assistir a la conferència de qui sempre ha estat, en el passat més recent un dels caps millor moblats del socialisme català.

I no obstant això, Iceta va defraudar a molts, perquè gairebé tots esperaven que fes un pas endavant cap a una confrontació electoral, en el que els altres candidats, ja han dit la seva perquè consideren que les bases i els votants li estan exigint una reacció contundent i clara. Malgrat aquest si però no d'Iceta, la seva sola presència ha estat segons podia escoltar-se, en alguns "grupets", un saber plantar-li cara als que per ell són els principals promotors de la candidatura de Pere Navarro, que ell sap estan entre els seus vells amics i aliats.
Carla
25/11/2011
Perqué no son més valents i es presenten a primaries, la primera acció abans de començar el Congres es obrir aquesta via tant encorsetada pel propi reglament. Si no hi ha aquesta opció sortirà un primer secretàri com sempre des del mandat a l'ombra dels qui no volen deixar el poder manipulador. I perquè no una primera secretaria.
Susón
25/11/2011
Són temps de posar condicions, o són temps d'oferir solucions? Ha estat una manera d'oferir-se per la tasca de lider tan especulativa, que posa més interrogants que respostes... Sincerament no crec que als militants del PSC se'ns puguin amagar les urnes, després dels mesos de preparació per una decisió que és transcendental... I crec també que el Pere Navarro ja ha començat a treballar pel futur, per que no és moment de demanar-nos temps per treure els pètals de la margarida
Martín
25/11/2011
Molt bé, però quan es parla de candidatura integradora que es vol dir? perquè es parla d'aquesta forma ambigua? és que els militants són estúpds i els simpatitzant com no votan, en el congrés no en les de veritat que ens han abandonat, no importen?. Es vol continuar amb les velles pràctiques de cuinar-lo tot entre els que ja tenen una part del mànec per que tots el que "perdin" i els que "guanyen" esten contents. Perquè salven "la cara" però devant de qui. Els que estaven i alguns dels que aspiran a estar, pel seu pasat ja no la salvan i pel be del Socialisme, han de donar el pas al costat. Candidatura integradora que vol dir? posem un poc de cada familia actual perquè tots estiguin contents? menys el ciutadà que com en les tres últimes eleccions els donaran l'esquena. El cap estarà molt be moblat, però a més de l'astucia ara volem veure com es jugen els quartos en una confrontació que pel be del socialisme a de deijar alguns cadavers al seu pas. Es diuen efectes col·laterals?
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1