Diumenge, 27 de novembre de 2011 | 12:37
Vostè es troba a: Inici > Economia >

Els touroperadors russos deixen plantat al Govern a Alguaire

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Ajornen a la propera temporada la seva arribada a l'aeroport de Lleida
Els touroperadors russos deixen plantat al Govern a Alguaire
15/11/2011 19:40
9lleida-alguaire
EuropaPress.- Els touroperadors russos Ascent Travel i Pegues Touristik ajornaran "segurament" la seva operativa en l'Aeroport de Lleida-Alguaire a la propera temporada d'hivern, segons fonts de la Conselleria de Territori i Sostenibilitat de catalunya.
Malgrat que els acords no estaven signats, es preveia que tots dos touroperadors iniciessin la seva activitat a Alguaire a partir de gener, però tot assenyala al fet que no serà així.

Fonts de la delegació del Govern a Lleida han explicat a Europa Press que l'Aeroport de Lleida ha fet els deures -s'espera rebre l'autorització per volar fora de l'espai Schengen en els propers dies-, i que si els touroperadores no volen a Alguaire és per una qüestió de demanda.

Pel que sembla, una de les queixes dels touroperadors és que les instal·lacions aeroportuàries d'Alguaire no disposen d'oferta de comerços -el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ja havia assenyalat la necessitat de comprar del turisme rus-.

La Generalitat havia aconseguit a l'estiu un acord amb els touroperadors russos pel qual aportarien 13.000 esquiadors a les estacions de Baquèira, La Molina i Andorra.

La seva arribada se sumaria a la companyia britànica Neilson-Thomas Cook, les previsions de la qual són transportar al voltant de 34.000 passatgers, la majoria dels quals amb destinació als Pirineus.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1