Diumenge, 27 de novembre de 2011 | 12:26
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

La millor fotografia, música i videocreació arriben a Barcelona

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Agenda del cap de setmana
La millor fotografia, música i videocreació arriben a Barcelona
25/11/2011 10:50
Aquests dies Barcelona s'omple de música amb els concerts del Primavera Club, i la videocreació més original es projecta al festival de vídeo d'autor FLUX. Aquests dies també podeu veure les exposicions "Impressionistes. Mestres francesos de la col·lecció Clark" i "World Press Photo 11". Pel que fa al teatre, us recomanem La ciutat, a la Beckett.
Fleet Foxes, St. Vicent, Stephen Malkmus, Girls o Superchunk són alguns dels grups que aquests dies actuaran en diverses sales de la ciutat en el marc del Primavera Club.

El festival, versió hivernal del Primavera Sound, guanya entitat pròpia en cada edició, i s'ha convertit en un aparador musical per descobrir nous talents i obrir les orelles a tot tipus de gèneres musicals.

Ara bé, aquests dies hi ha més concerts a la ciutat: Pau Riba, Russian Red o Lídia Pujol es presenten davant el públic barceloní.

Per aprendre a mirar

Podeu aprofitar el cap de setmana per anar a veure dues exposicions, aparentment molt diferents, però que en el fons ens apropen a mirades molt personals.

El CaixaForum ha inaugurat, recentment, "Impressionistes. Mestres francesos de la col·lecció Clark", una exposició que ens apropa mestres de la pinzellada com ara Renoir, Monet o Degas.

Al CCCB teniu una cita amb el fotoperiodisme més actual amb "World Press Photo 11", on podreu veure les instantànies guanyadores del concurs "World Press Photo".

Autors que cal tenir en compte

Aquests dies també trobareu idees i plantejaments d'allò més originals al festival de vídeo d'autor FLUX, que arriba a la sisena edició. L'Arts Santa Mònica serà l'escenari de la programació d'aquest festival, que inclou projeccions, col·loquis o instal·lacions.

Si preferiu la paraula a l'escenari, us recomanem La ciutat, una obra del dramaturg anglès Martin Crimp, que aquests dies es pot veure a la Sala Beckett. L'obra barreja intriga, angoixa i humor per parlar de la crisi social.

De taules

Aquests dies podeu seguir una ruta molt especial, en què la taula és la protagonista. Més de trenta aparadors d'antiquaris, galeries, botigues de disseny i tallers de la ciutat exposen la seva visió d'aquest objecte tan quotidià a "La taula és un art".

I després de veure taules, us proposem omplir l'estómac. Aquests dies té lloc, dins les jornades gastronòmiques "A taula!", el concurs de tapes Tapa-Sec, en què participen una desena de bars i restaurants del barri del Poble-sec.

Més informacióa la web del cap de setmana de l'ajuntament
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1