Dilluns, 28 de novembre de 2011 | 12:50
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Tuenti presumeix de 2,3 milions d'usuaris mòbils

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Els usuaris passen una mitjana de 100 minuts al dia a la xarxa
Tuenti presumeix de 2,3 milions d'usuaris mòbils
28/11/2011 09:53
Tuenti
EuropaPress.- Tuenti, que ja té 12,5 milions d'usuaris, ha assegurat que 2,3 milions d'ells accedeixen al seu servei a través de dispositius mòbils. La xarxa social espanyola supera a altres serveis internacionals com LinkedIn i continua creixent.
Al començament del mes d'octubre, Tuenti va anunciar que havia superat els 12 milions d'usuaris registrats. Es tracta d'una xifra molt allunyada dels més de 700 milions d'usuaris que tenen serveis com Facebook, però és una gran fita per a la xarxa social espanyola. Un mes més tard, Tuenti ha confirmat que ja disposen de mig milió d'usuaris més i ha destacat que qualitativament, el seu servei és de les xarxes socials on més temps passen els usuaris, una mitjana de 100 minuts al dia.

El director de comunicació de Tuenti, Cristóbal Fernández, ha escrit en el blog de la companyia per destacar el seu augment d'usuaris i els avanços de la xarxa social en un terreny en auge, les plataformes mòbils. Segons Fernández, citant a la companyia comScore, Tuenti té 2,3 milions d'usuaris que accedeixen al servei a través de dispositius mòbils. El director de comunicació de Tuenti destaca que en aquest camp superen a xarxes com LinkedIn, consolidada a nivell internacional.

Cristóbal Fernández ha explicat que "Tuenti és cada vegada més mòbil", i ha esmentat que a través de m.tuenti.com en el mes d'octubre el servei va sumar 1,7 milions d'usuaris únics que reprodueixen 680 milions de pàgines al mes. Es tracta d'una dada important que confirma l'èxit dels dispositius mòbils i la seva proliferació entre el públic objectiu de Tuenti.

Part de l'èxit del nombre d'usuaris mòbils de Tuenti la tenen les aplicacions del servei, disponible per als principals serveis mòbils. Segons Fernández, "cada dia es descarreguen les aplicacions de Tuenti milers d'usuaris, la qual cosa ja suposa que tinguin instal·lada l'app de Tuenti en 2,7 milions de smartphones". El director de comunicació de la xarxa social espanyola assegura que entre el primer i el tercer trimestre de 2011 van registrar un creixement del 149 per cent en la instal·lació de la seva aplicació en mòbils.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1