Dimarts, 29 de novembre de 2011 | 13:29
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

"L'ajuntament ha dit que era una decisió difícil de prendre, però l'han pres"

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Els treballadors de la Televisió i de la Ràdio de L'Hospitalet es mobilitzaran
"L'ajuntament ha dit que era una decisió difícil de prendre, però l'han pres"
28/11/2011 18:18
Protesta contra el tancament de TV L'Hospitalet
P. Alegre.- L'anunci del tancament de la Ràdio i Televisió públiques de L'Hospitalet de Llobregat no ha agafat per sorpresa als treballadors d'ambdues, que, encara que ja s'esperaven l'anunci, han anunciat mobilitzacions i compten ja amb el suport de 3.700 signatures i 70 entitats locals.
Segons ha assenyalat Toni Pérez, portaveu de la Plataforma Salvem TV L'Hospitalet, en declaracions a CatalunyaPress, l'ajuntament ha assegurat que es tracta "d'una decisió difícil de prendre, però l'han pres". És per això que els treballadors estan intentant mobilitzar-se.

Aquest dimarts acudiran al ple municipal, en el qual en un principi esperaven sentir l'anunci que s'ha fet aquest dilluns a la tarda, per preguntar el per què del tancament.

En total seran 70 les persones que es quedaran sense treball a partir de l'1 de gener de 2012. En la televisió local ja han programat un informatiu especial sobre el tancament.

La plataforma ha aconseguit ja el suport de 3.700 signatures de veïns i de 70 entitats representatives de la ciutat, que consideren que el tancament dels mitjans públics elimina una plataforma per opinar del municipi.
El Col·legi de Periodistes mostra la seva discomformitat amb la decissió

El Col·legi de Periodistes de Catalunya ha expressat la seva indignació pel tancament de Ràdio i Televisió de L’Hospitalet i considera que és un cop a la comunicació local que afebleix la democràcia.

Per al Col•legi, mitjans públics de comunicació local i de proximitat com els que es tanquen són un dels principals actius de l’Espai Català de Comunicació. Aquests mitjans, nascuts amb l’arribada dels ajuntaments democràtics, han treballat activament per a garantir la pluralitat i el servei públic a la ciutadania. El seu tancament és un cop a la llibertat d’informació difícilment explicable.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1