Dimarts, 29 de novembre de 2011 | 13:25
Vostè es troba a: Inici > Els Miols d'Isidoro >

ADÉU RÀDIO L'HOSPITALET, ADÉU

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
ELS MIOLS D'ISIDORO
ADÉU RÀDIO L'HOSPITALET, ADÉU
Els Miols d'Isidoro
28/11/2011 11:05
Ja queda menys perquè el Terminator dels mitjans públics de la Diputació pugui dur a terme la missió que li ha portat des de Taradell. Aquesta mateixa setmana i a la vista dels nous pressupostos de la institució provincial, sabrem, amb certesa la naturalesa econòmica de la retallada. La posada en escena del portaveu del Govern en Comissió Parlamentària, divendres passat, que va fer plorar a la Directora de Tv3 Mónica Terribas, per la ganivetada ficada a la Televisió de Catalunya, pot donar-nos una pista molt clara del que va a passar a la Com i els seus afluents, made in Homs. Per fer-ho més fàcil, la alcaldessa de L'Hospitalet ha trencat el foc, carregant-se, això sí, amb criteri socialista, la ràdio i la Televisió municipal de L'Hospitalet, un "detall" que costarà uns setanta llocs de treball i donar-li els millors arguments al bancari Pena, al que ja se li escoltarà bramar pels passadissos, exultant de satisfacció: "veieu com els sociates són pitjor que nosaltres que fan fora tota la plantilla? ¡Mare meva, quant ximple integral hi ha a la política!. En fi, que encara que aquest gat tingui més raó que Pancho Villa amb la seva Revolució, li fa mal tenir raó i damunt haver d'explicar-ho, perquè això significa que la gent es queda sense treball, en una professió en la que l'atur és cada vegada més escandalós.

Avui, "l'avi", que és com li diuen els seus, tenia esmorzar en un conegut Hotel de la Gran Via catalana, presentat per un altre de la quinta gerontocràtica de CiU, Pujol sènior, tots dos suficientment amortitzats, com l'interessat bé sap, per als seus coreligionaris del "pinyol", que no acaben d'entendre que, el que avui són, s'ho deuen als avis polítics, que Catalunya no és una finca de la seva propietat i que les seves decisions, a més de polèmiques, són socialment molt injustes per als catalans amb menys recursos.

Un exemple recent de les seves brillants cacicades amb els mitjans de comunicació, que és el tema que avui m'ocupa, ens afecta directament: Mentre La Vanguardia rebia dos milions d'euros del Govern per la galta, l'il·lustre conferenciant del Palace li retirava a l'octubre la publicitat a aquest diari, i a un parell més, sense més explicacions, una cosa que ha tornat a repetir passades les eleccions. Vostès per què creuen que serà? Nosaltres l'hi hem preguntat per escrit demanant-li cita oficial i no contesta. Què voldrà ocultar? Què pren decisions injustes sabent que ho són? ¡Ui, ui, ui! que això sona molt malament, el meu il·lustre amic…… fins i tot per a un gat…...

Però avui el que toca és una altra cosa, i és enviar-li una forta abraçada de cor als nostres col·legues de la Ràdio i la Televisió d'Hospitalet que no es mereixen el que els està passant i que a nosaltres ens ha sonat fatal.

¡Ànim i canya!


Miauuuuuu…..!
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1