Dimarts, 29 de novembre de 2011 | 13:24
Vostè es troba a: Inici > Esports >

El Màlaga rep 90 milions del xeic Nasser Bin Abdulla

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
L'empresari assegura així la seva presència a llarg termini en la Lliga
El Màlaga rep 90 milions del xeic Nasser Bin Abdulla
Esports 29/11/2011 07:45
Segons publica aquest dimarts Vozpopuli, Nasser Bin Abdulla Al-Thani ja s'ha fet un espai en la història del futbol espanyol, com a propietari del Màlaga Club de Futbol, en voler protagonitzar la major ampliació de capital d'un equip de futbol a Espanya, amb una injecció propera als 90 milions d'euros en el Màlaga.
malaga
L'operació, que serà aprovada en junta d'accionistes a la fi del present exercici, acabarà de posar al Màlaga en el mapa no només del futbol espanyol sinó de l'europeu.

En la seva operaci,ó l'actual propietari del Màlaga ha tingut present que a partir del 2014 la UEFA vetarà operacions d'aquest tipus, de tal manera que els clubs de futbol hauran d'alimentar-se únicament amb els recursos propis que siguin capaços de generar. Per això, abans que entri en vigor aquesta mesura, els clubs han establert una carrera per capitalitzar-se abans de la citada data.

L'ampliació de capital suposa un rècord absolut en la història del futbol espanyol si es té en compte que la protagonitzada pel Vila-real abans de l'estiu, que es va xifrar en 138 milions d'euros, es va fer sota la modalitat de compensació de crèdits concedits pel principal accionista del club, la família Roig, propietària entre altres empreses de la cadena minorista Mercadona i de l'azulejera Pamesa. El cas del Màlaga és una injecció de capital pura i dura.

Més informació
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1