Dimarts, 29 de novembre de 2011 | 13:36
Vostè es troba a: Inici > L'opinió de l'editor >

L'ADVERTIMENT DE SOLANA

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Manuel Fernando González
L'ADVERTIMENT DE SOLANA
Manuel Fernando González
28/11/2011 18:43
Javier Solana ha posat a la xarxa un advertiment inquietant: França, Alemanya i Itàlia han pergenyat "alguna cosa" per reactivar l'economia, de la que podem quedar despenjats, per la circumstància post-electoral que estem vivint. Si Zapatero i Rajoy no s'espavilen i es posen d'acord arribaran tard a la presa de decisions. Com és possible? Molt senzill, a Monti l'han triat els mercats financers, i a Don Mariano els seus conciutadans i per una majoria tan aclaparadora, que aquesta intimida als dirigents alemany i francès, que aviat hauran d'acudir a les urnes i, la veritat, no els fa gràcia, a hores d'ara de la pel·lícula, que un altre dirigent de dretes, aquesta vegada espanyol i nouvingut, els pugui substituir a mig termini al capdavant de la internacional popular europea, després d'haver-se empassat tots dos el més dur de la crisi. Javier Solana, que és un gran expert en política internacional i, sobretot, un astut coneixedor dels secrets que la mouen, ha escrit el seu missatge i després ha amagat la mà. Estic segur que una trucada als seus dos compatriotes seria més útil per a l'Estat, perquè suposem que Zapatero i Rajoy li farien cas, o és que vivim en un país d'idiotes en el que ni tan sols sabem valorar els coneixements d'un exsecretari general de l'OTAN que a més ha estat el superministre d'Exteriors de tots els europeus?. La resposta se la deixo a Vostès i l'enigma que embolica l'assumpte als interessats. En fi, jutgin el que creguin oportú, però a mi em sembla que, a aquest compatriota, algú hauria d'escoltar-lo pel nostre propi bé.

Manuel Fernando González
Editor i Director
www.pressdigital.es
www.catalunyapress.cat
Kharlos Tocaeggs
29/11/2011
En aquest pais només fent cas als idiotes. Ho demostra la història recent. Ni Solana, ni Sólvez, ni González sembla que tinguin qui els escolti en aquestes espanyes de mitres i palis.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1