Dimarts, 29 de novembre de 2011 | 13:29
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

La primera fila

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
ANDRÉS MADRID
La primera fila
Andrés Madrid
28/11/2011 09:29
Si jo fora de Lugo, a aquestes hores tindria un rebot dels que fan època per les declaracions de don José Blanco, ministre en funcions, que en anunciar la seva absència de l'estructura del seu partit al proper congrés que haurà de celebrar-se al febrer, ha dit que abandona la "primera fila" de la política.

Si no estic equivocat, el senyor Blanco ha sortit diputat a Corts en les passades eleccions i com tal ostentarà durant els propers quatre anys la part alíquota que li correspon dels tres-cents cinquanta representants de la sobirania d'aquest poble nostre. Si això li sembla al senyor Blanc ubicació en galliner del teatre polític, els seus votants han de sentir-se defraudats com em sento jo.

Si entrar en sous i prebendes de les que gaudirà don José en els propers quatre anys, crec, sincerament, que no hi ha major honor ni millor plaça que l'atorgada pels seus votants a aquest senyor a menys, és clar, que, com a tants, no pensi aparèixer per l'hemicicle o dediqui el seu temps a dormitar en l'escó i es limiti a pressionar el botó del vot quan l'hi demandin.

De no sofrir el maleït sistema de les llistes tancades i si el nostre sistema electoral fos similar al britànic, no seria probable que un representant triat en el sufragi considerés de "segona fila" estar assegut en la institució on resideix la sobirania popular.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1