Dimarts, 29 de novembre de 2011 | 13:38
Vostè es troba a: Inici > Política >

Comencen les compareixences polítiques pel cas 'Campió'

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
L'exdiputat autonòmic del PP, Pablo Cobián, el primer
Comencen les compareixences polítiques pel cas 'Campió'
28/11/2011 19:23
Pablo Cobián
L'exdiputat autonòmic del PP, Pablo Cobián, ha comparegut aquest dilluns durant dues hores davant la jutgessa que instrueix el cas ‘campió', pel qual va dimitir en el seu moment. A més, José Blanco podria seure's en el banc dels acusats després que la Fiscalia hi hagi vist indicis per obrir una causa contra ell.
Cobián s'ha mostrat content per l'oportunitat d'explicar-se després de diversos mesos d'"indefensió". En la seva compareixença, l'ex diputat popular ha contestat a totes les preguntes que li ha fet la instructora del cas i ha assegurat a la sortida del jutjat que espera que se l'absolgui.

A més de Corbián, el magistrat Ulisses Bértolo també ha comparegut, encara que no s'ha mostrat tan optimista a la sortida, en considerar injust que no pugui defensar-se al no conèixer de què se li acusa pel secret de sumari a més de protestar per les contínues filtracions a mitjans de comunicació.

Aquest dimarts serà el torn de Fernando Blanco, que compareixerà davant la jutgessa.

D'altra banda, José Blanco podria anar a judici també després que el Fiscal hi hagi vist indicis per obrir causa contra l'actual portaveu del Govern.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1