Q.S./Agències | Actualitzat el 28/11/2011 a les 19:02h

Peces-Barba hi torna

El pare de la Constitució justifica el bombardeig a Barcelona del 1934 perquè la Generalitat havia proclamat la República Catalana

Peces Barba, en una imatge d'arxiu. Foto: Universidad Internacional Menéndez y Pelayo

El ponent de la Constitució Gregorio Peces-Barba ha justificat el bombardeig contra Barcelona el 1934 perquè la Generalitat havia proclamat la República Catalana "dins d'una confederació ibèrica que s'havien inventat". En una entrevista al 'Diario Progresista', el jurista ha afegit que els "sectors radicals de Catalunya tenen molt poc sentit de l'humor", en relació amb la polèmica que van generar unes declaracions que va fer durant un congrés d'advocats a Cadis. Peces-Barba va dir que potser a Espanya li hagués anat millor si en comptes d'annexionar Catalunya s'hagués quedat amb els portuguesos, remuntant-se a l'època de Felip V.

Dies després de les seves polèmiques declaracions, el catedràtic i pare de la Constitució va dir que "no es el mateix" fer broma amb els bombardejos de Barcelona que amb els de Gernika o els assassinats d'ETA. També va demanar discupes per si havia ofès algú, tot i que va considerar que va ser "molt cortès" i que no va ser portada als diaris de Madrid.

En l'entrevista al 'Diario Progresista' que s'ha publicat aquest dilluns, Peces-Barba recorda que va dir que "Catalunya mai seria independent d'Espanya i que, si es donés la circumstància, mai podria entrar al mercat comú". Segons ell, seria així perquè "altres països tindrien problemes similars i l'efecte contagi podria ser molt perillós per França, per Itàlia, per Alemanya, per Bèlgica...".

COMENTARIS

+0
-0
Perquè no li apliquen
Republicà, 29/11/2011 a les 15:43
la Llei anti-terrorista?

Feixista, nazi i fill de ....!

Independència, ja!
+4
-0
2011
ANTON, 29/11/2011 a les 14:09
El peixet aquest es "PADRE DE LA CONSTITUCION ESPAÑOLA"....ara entenc la merda de constitució que tenen a ecspanya i que ens afecta i molt a nosaltres.
+8
-0
Catalunya lliure
Molt emprenyat, 29/11/2011 a les 12:20
Aquest personatje, es un imperialista ultra-nacionalista espanyol,prepotent, antidemocrátic, no te cap respecta als pobles i a la seva veritable història. Alemanya sent vergonya de la seva passada història amb els jueus, ningú està orgullòs. A espanya el tema és diferent sempre podrán enviar-nos unes quantes bombes com van fer a Guernika o Barcelona. estem en un estat artificial fet amb la força de les armes i lleis, espero que ben aviat es desmonti l'imperi i caigui com ho va fer l'imperi romà.!!Visca Catalunya Lliure!!
+1
-4
MASSA INSULTS I POCS ARGUMENTS
Anònim, 29/11/2011 a les 12:04
Llàstima d'aquesta Nació digital. Som a les beceroles de la nova politica INDIGNADA
+6
-0
Atenció cal precisar i afinar més!
Anònim, 29/11/2011 a les 11:47
Ep! No és pas que hi torni, és que sempre hi ha estat.

Qui us penseu que redactà i va "fer" aprovar l'article 8è de l'anomenada constitució sacrosanta espanyola!
+4
-0
A aquest fill de puta
Anònim, 29/11/2011 a les 11:37
l'enganxaria pels collons fins que es mengés els seus propis vòmits, perdó volia haver dit comentaris.
+6
-0
QUE A CATALUNYA NO VINGUI....
TALLEU-LI LA BARBA AL PESCATERO !!!!, 29/11/2011 a les 11:03
AL TERRORISTA BARBUDO PESCATERO LI HAURIEM DE FER ARRIBAR UN REGAL PER NADAL. AQUESTS MENA DE XUSMA POLITICA ES CREUEN PER SOBRE DEL BE I DEL MAL I AMB DRET A USAR LA CONSTITUCIO COM UNA ARMA. PECESBARBA, ESTAS BEN MALALT DE DIR EL QUE DIUS. TU SOLET ET RETRATES COM UN AMARGAT D'ESPANYISTAN. JA CAURAS A LA CLOACA PER QUEDAR-T'HI SEMPRE MÉS, AIXÒ HO TENS ASSEGURAT !!
+7
-0
EL BARBUDO DE LA PESCADERIA
TALLEU-LI LA BARBA AL PESCATERO !!!!, 29/11/2011 a les 10:57
ENCARA CUEJA AQUEST PALLASSO. MIRA PESCATERO BARBUDO, VES FENT QUE ET TALLAREM LA BARBA, RETRASSAT CASTELLADRE, DE LA GENTETA COM TU N'ESTEM FINS ALS OUS, NAZI SOCIATA, ENS IMPORTA POC LA TEVA MERDOSA OPINIO. TE LA POTS FOTRE AL CULLLLL SI T'HI CAP, I PER BARCELONA NI S'ET OCORRI VENIR QUE AQUI NO ETS BENVINGUT. ET POTS QUEDAR A LA MESSETA A LLADRAR COM ELS GOSSOS MESSETARIS PERDUTS. AQUI NO ET VOLEM NI SENTIR, MALFACTOR !!
+9
-0
Deixeu-lo anar
Anònim, 29/11/2011 a les 10:48
No veieu que és un nacionalista espanyol orgullós de ser-ho i ademés en fa ostentació amb el reconeixement de totes les autoritats,tant militars com civils,premsa i TV,etc...passant-se pel dellonses,la Espanya plural,la LLei d´Igualtat,la Justicia i el Dret.Bé ja veieu la Espanya que tenim,de xoriços,corruptes i embusteros
+3
-0
Nyu
Anònim, 29/11/2011 a les 09:59
Felip V no, Felip IV, 1640, la separació de Catalunya i Portugal.
+6
-0
DINAMITA!!!!!
Vicenç Marquès i Sanmiquel - SABADELL (Vallès Occidental) CATALUNYA, 29/11/2011 a les 09:54
Es compren dotze cartutxos de dinamita dels grans; es lliguen fent un feix com si fos un feix o un manat de teies; es col·loca amb força esparadrap ben bé sota els collons d'aquest f... de la g... p... i s'encén la metxa!
Prèviament, els cartutxos han estat manipulats, perquè en el moment de la deflagració s'escampi un gran cartell lluminós que, en forme de bandera catalana i amb els colors de la nostra bandera, s'hi pogués llegir: RECORD DE CATALUNYA, MALPARIT!!!!
+4
-0
PSOE-PSC-ARMADA-TEJERO, ARRIBA ESPAÑA
Anònim, 29/11/2011 a les 09:49
Peces Barba, amb el cop militar que vau tramar amb en Tejero i l'Armada, tu haguessis estat ministre per l'Extermini dels Catalans? aRRIBA eSPAÑA, äRRIBA el PSOE-PSC-ARMADA-TEJERO!
+6
-1
PSOE, PARTIT neo.nazi español!
Anònim, 29/11/2011 a les 09:27
Nadal, el teu pare també era un feixista com aquest? el PSC, com sempre, a favor del Nazional.Feixisme Espanyol!!! ARriba España, Arriba Tejero, ARriba PSOE-PSC-ARMADA
+7
-1
PSOE, PARTIT neo.nazi español!
Anònim, 29/11/2011 a les 09:25
Tothom sap que el PSOE EN TEMPS DEL FRANCO, eren els feixistes de la Falange; i en Peces Barba nomes era un feixista, fill de feixista com cal; entre el nazional.socilisme de la Falange i el PSOE No hi ha cap diferencia; Peces Barba el teu pare feixista era el que tirava les bombes sobre els catalans? esperem que aquest feixista sigui engarjolat com cal
+3
-0
Feixista!
Anònim, 29/11/2011 a les 09:17
----
+6
-0
Fill de p**a
Anònim, 29/11/2011 a les 09:13
el pobre no ho sap, pero l-hi dona las raó al Tardá.
+3
-0
Fill de p**a
Anònim, 29/11/2011 a les 09:11
el pobre no ho sap, pero l-hi dona las raó al Tardá.
+13
-0
Franquistes
Santi Vidal, 29/11/2011 a les 02:43
Potser és per la pluja, però la realitat és que ara, els franquistes surten com bolets.
+4
-0
Mes rao que un sant
Anònim, 29/11/2011 a les 02:14
Doncs jo aquest home crec que te rao. Nomes pot estar en desacord amb el que diu un.. catanyol que se sent tant espanyol com catala, per exemple aquetes pepes que surten a les tertulies de Rac1 o Cat Radio. Jo no em sento espanyol, per tant aquest senyor es el meu enemic i jo el seu. Es normal que volgues bombardejar l'enemic, o no? La campanya per desprestigiar les seves paraules, es la campanya per lobotomitzar-nos, per convertir-nos en una regio d'Espanya.
+12
-0
mai espanyols
Anònim, 29/11/2011 a les 01:30
Peces Barba terrorista i genocida!! MAI SEREM ESPANYOLS, MAI!
+12
-0
Espanyistan
Anònim, 29/11/2011 a les 01:20
Espanya esta plena de terroristes..i si no mireu la seva història..el que van fer per Sudamèrica, Franco, GAL...etc etc
+10
-0
L'Espanya amiga
Jordi M., 29/11/2011 a les 00:54
El Parlament de Catalunya hauria de declarar el socialista Gregorio Peces Barba persona non grata, prèvia verificació que sigui realment persona perquè pel que diu més aviat sembla un animalot.
+17
-0
este tipo apesta, a España la Empaña
Argento, 29/11/2011 a les 00:41

hoy en Argentina es feriado y webeando por internet me encontré con esto. ¡¡¡XD!!!

Y yo pregunto, no!!! ¿como es que le confiaron la redacción de la constitución a un tipo con semejante diarrea mental? Lamentable, xq eso dice muchas cosas de lo que es España. De nazis hijos de p hay en todos lados, pero que uno de estos sea el padre de una Constitución..., no existe justificativo, XD.

"Sr." Peces-Barba ¿y desde cuando los pueblos no pueden convertirse en Estados independientes? dejame decirte que eso es lo que hizo Argentina, y además también liberamos a otros de España, ¿algún problema con eso o me vas a venir a tirar bombitas a Buenos Aires?, te lo pregunto porque si lo justificás con Cataluña signinica que teniendo la oportunidad también lo harías "y lo justificarías" con Argetina y así con las demás naciones de América.

Vos bien sabés que el 100% de la población mundial reprobamos el injustificado ataque a Irak, entonces ¿que tendriamos que hacer cuando les respodieron con las bombitas del 11M? ¿justificarlas?, XD.

y a proposito, por el 11M y por cada atentado de ETA a España yo descorché botellas de champagne,

...bueno en realida no, es mentira (fue al reves), y es mentira xq no soy un retrogrado nazi y cobarde como vos, pero bue, lo digo xq "parece que tenés un sentido del humor un tanto particular".

Y otra cosita, espero que los paises catalanes y todas las naciones que así lo deseen se independicen cuando y como quieran de España o de quien quieran, y esto si que no es broma.

Una última cortita y no jodo más,
me gustaría hacerte una dedicatoria digna de una persona como vos xq la verdad que te lo ganaste y por lo tanto es justo que recibas lo que buscás con tanto esmero:

Estimado "Sr." Peces-Barba:

Tengo el agrado de dirigirme a Ud. con el fin de informarle que
"te vayas a la reconch- de tu repu- madre que te remil recontra repari-"

Quedando a la espera de sus bombitas y de su peculiar sentido del humor
le saluda Usted con mucho cariño
Un Argento

PD: x lo que veo en la foto un buen laxante podria ayudarte, dejame sugerirte una cucharada sopera (una x noche) de "nitrato desometerte" y vas a ver que mañana vas a comenzar a defecar toda esa mierda acumulada de vaya a seber uno cuanto tiempo que esta ahí adentro.
+0
-13
Al de las 00'12
Anònim, 29/11/2011 a les 00:32
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+12
-1
Checas contra catalans.
gat escaldat., 29/11/2011 a les 00:12
És evident que en una cataluya independent, com havia d'haver fet en Companys, no hi hagués hagut guerra civil espanyola, ni assassins castellans, ni haguessin vingut ni soviètics russos, ni Durrutis castellans.
+16
-0
estan nerviosos
Albert M, 29/11/2011 a les 00:02
les sortides de to dient que Catalunya no serà mai independent i fent apologia del terrorisme no és més que una manifestació de la impotència davant la pèrdua de l'última colònia. Si borden vol dir que avancem.
+1
-12
De asesinos e hijos de puta está la historia llena
Anònim, 28/11/2011 a les 23:46
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+2
-11
De asesinos e hijos de puta está la historia llena
Anònim, 28/11/2011 a les 23:36
En Barcelona hubo una veintena de checas. La de más terrible fama fue la de Sant Elies [instalada en una iglesia]: se sabía que quien iba allí... jamás volvía. Era el apeadero del matadero: desde allí se les llevaba a la Arrabassada o a los cementerios de Les Corts o Montcada i Reixac para tirotearles. También hubo en esa checa un horno crematorio de cadáveres. Anticipándose a los nazis, algunos milicianos arrancaron dientes de oro a los asesinados...
Miles de catalanes pasaron por las checas. Algunos pasaban semanas encerrados, a otros los torturaban... y enloquecían. A la mayoría los tenían en espera de ir sacándolos para matarlos de un tiro.
De julio de 1936 a mayo de 1937 gestionaron las checas catalanas los anarquistas de la CNT-FAI y las patrullas de control (comandadas por Erno Gero, un enviado de Stalin), que recorrían Barcelona quemando iglesias y deteniendo a religiosos, católicos, carlistas, patronos, comerciantes... Los acusaban de ser gente de misa, gente de orden...
El gobierno de la Generalitat, presidido por Lluís Companys, no supo frenar aquellos crímenes, por lo que alguna responsabilidad de éstos podemos atribuirle. La pregunta es: ¿en qué grado? Companys era el presidente de todos los catalanes..., y 8.352 de ellos fueron asesinados en Catalunya de 1936 a 1939, muchos previo paso por checas. ¡Fue el 0,28% de la población catalana! ¿No debería haber hecho algo Companys para protegerlos? Obligar a las patrullas a llevar a los detenidos a la cárcel Modelo, y tutelarlos allí todo el tiempo necesario, evitándoles torturas y preservando de ese modo sus vidas.
Las torturas que se infligía a los detenidos en las checas de Barcelona eran hierros candentes, picanas eléctricas en genitales, levantamientos de uñas, palizas, ahogamientos con agua, mutilaciones... ¡Y el diseño de las checas era ya una tortura! Eran cubículos de 2x1,5 metros de planta y 2 metros de alto, con un camastro de obra con una inclinación del 20%: si te dormías, caías al suelo. ¡Y el suelo estaba erizado de una serie de tochos que obstaculizaban los pies si intentabas caminar...! Además, las paredes se calafeteaban de alquitrán por fuera y por dentro, con lo que el bochorno era sofocante. Y en una de las paredes se pintaban dameros, espirales, líneas y círculos con el fin de marear al preso...
Es horrible el de Eusebio Cortés Puigdengolas: fue descuartizado en la checa de Sant Elies y dado de comer a los cerdos... Su delito era ser católico. Y la familia quedaba desamparada. A algunos los mataban en el mismo comedor de su casa, ante sus hijos... No hubo ni un juicio. A unos novios que sorprendieron casándose, los detuvieron y mataron, a ellos y al cura. ¡Para aquellos revolucionarios, casarse por la Iglesia era un delito que merecía la muerte! (César Alcalá: "Miles de catalanes padecieron las checas". Publicado en La Vanguardia, 19.7.05)

+3
-10
De asesinos e hijos de puta está la historia llena
Anònim, 28/11/2011 a les 23:31
Con la Guerra Civil española apareció en Barcelona la terrible invención soviética de las “checas”, iniciándose una nueva etapa en el desenvolvimiento del terror entre los elementos “no adictos” a la ideología aplicada por los republicanos.
De entre todos los procedimientos de represión política en Cataluña, el de las checas fue el más cruel e inhumano debido principalmente al refinamiento con que en ellas se logró la tortura física y psíquica de las víctimas. Nunca en España se había llegado a unos extremos de sadismo y crueldad como aquellos. Las matanzas y los tristemente famosos “paseos”, fruto del bárbaro espíritu revolucionario, habían sido brutales, pero esa lenta agonía que revestían los sistemas de tortura de las checas, era algo que hasta la influencia de los métodos soviéticos, no había tenido lugar.
El término checa proviene de la abreviatura de las palabras rusas Txrezvitchainaia Komissia o también Chrezvichainaya Komissia, que significan: Comisión Extraordinaria.
En Barcelona, las checas se estructuraron en dos períodos claramente diferenciados:
Del 18 de julio de 1936, comienzo de la Guerra Civil, y hasta los ‘Hechos de mayo de 1937’ (Fets de maig de 1937), las checas estuvieron dirigidas por miembros de la CNT-FAI y por las patrullas llamadas de control. La dirección de las mismas estuvo a cargo de agentes del NKVD (Narodny Komissariat Vnutreenich Del), bajo la dirección de Ernst Moritsovich Gere, conocido también como Ernö Gerö, “Ernst Singer”, “Gere”, “Pedro”, “Pedro Rodríguez Sanz”, “Pierre”, etc. La misión de estas checas era descubrir trotskistas e infiltrar agentes en el POUM (Partido Obrero de Unificación Marxista). Además de esto, durante el período de la CNT-FAI, las checas sirvieron para detener a civiles y religiosos de ideología contraria a la impuesta por los republicanos, siendo luego asesinados mediante una horrorosa y tremenda represión.
El segundo período se inicia después de los ‘Hechos de mayo de 1937’, momento en el que las checas pasaron a ser controladas por el SIM (Servicio de Investigación Militar). Con el traslado del Gobierno Central a Barcelona, hecho ocurrido en noviembre de 1937, aumentó considerablemente el poder del SIM. Entonces el factótum de las checas barcelonesas fue Alfonso Laurencic.

+17
-2
Assassins fills de puta
Anònim, 28/11/2011 a les 23:06
Espanyolisme vol dir feixisme, dictadura però sobre tot que són uns assassins, quines ganes tinc que la palmin totes aquestes mómies del passat, com pot ser que personatjes com aquest paio se'ls escolti algú
+11
-2
A por ellos
Anònim, 28/11/2011 a les 23:04
No sé aquells bascos no van fer prou feina
+14
-2
VISCA LA REPÚBLICA CATALANA //*//
Anònim, 28/11/2011 a les 22:46
Catalunya fora de la constitució espanyola
+8
-1
miguel angel blanco
miguel angel blanco, 28/11/2011 a les 22:43
Ha, ha, ha! Quin tip de riure! Fins i tot m´està venint mal de cap.
+17
-2
ALS CATALANS ENS HI FALTEN DUES COSES: DOS COLLONS
Anònim, 28/11/2011 a les 22:42
ALS CATALANS ENS HI FALTEN DUES COSES: DOS COLLONS I ENS SOBRA BEATERIA FRANCISCANA
+23
-2
mai espanyols
Anònim, 28/11/2011 a les 22:33
Vigila no et bombardegem casa teu, gos espanyol! Els socialistes d'abans van morir per la república, els d'ara ja veieu com s'han tornat, traïdors, fatxes i mal parits!
FORA PSOE i PP de la nostra terra!
+10
-2
Jua jua jua…
Anònim, 28/11/2011 a les 22:01
Molt bo l'acudit del guàrdia civil, quina broma més divertida
+4
-21
Sócrates
Anònim, 28/11/2011 a les 21:43
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+20
-1
Aire!
Anònim, 28/11/2011 a les 21:43
Que vagi dient, de moment ja han perdut 11 diputats. A veure si amb una mica de sort a quatre anys vista no en queda res de PSC-PSOE a Catalunya. Per mi ja pot anar directament a la claveguera tota aquesta merda espanyolista. Per partit de dretes ja tenim CiU, per partit d'esquerres ja tenim ERC. Per què collons volem partits espanyols? No fan cap falta. Aire!!!
+18
-2
Precissions històriques
Arsenius, 28/11/2011 a les 21:36
Una precissió:
La Guerra dels Segadors, la de l'annexió, i la "disjuntiva" que diu el Peces Barba, entre Catalunya i Portugal es va emmarcar en la dita Guerra dels 30 anys i va tenir lloc a Europa a mitjans del s. XVII. El rei hispànic llavors era Felip IV de Castella, III de Catalunya, i no Felip "V" com diu l'article. (A Catalunya mai ve regnar Felip del Bell de Castella, el marit de Joana la Boja)
En temps de Felip "V", d'infausta memòria, és a dir Felip IV de Catalunya, va tenir lloc la Guerra de Successió (La de l'11 de setembre de 1714).
No confonguem la Guerra dels Segadors amb la Guerra de Successió. Hi ha uns 60 anys de diferència.
Una altra precissió:
Al Sr. Peces Barba l'haurien de tancar a un geriàtric amb llicència per administrar electroxocs, dutxes d'aigua freda a pressió i lavatives de salfumant.
+14
-2
sincerament crec que no hi toca
Anònim, 28/11/2011 a les 21:28
De totes maneres és un personetge capaç de fer-nos pagar entre tots una sucursal de la Universitat Carlos III, pública, a Colmenarejo!
Un personatge capaç de fer aimpunament pologia del genocidi contra la societat civil!
Un personatge que confón els fets històrics i no es documenta abans de parlar!
Crec que amb tot això ja hi hauria prou elements per estudiar si s'inhabilita la constitució de la que és pare, mentre s'investiga si hi toca i si hi ha tocat mai!
+20
-3
PSC= FEIXISTES ESPANYOLS
Anònim, 28/11/2011 a les 21:28
//*//
+16
-2
no perdre més el temps
monras, 28/11/2011 a les 21:24
aquest cavernícola ja repiepeija, és un exemple del personal del paì veí, anem a aconeguir del nostre Parlament els 68 diputats, prclamar l índependéncia, l estat propi, per a mi demà mateix, el matí, dema passat ja tindrem 60 milions d éuros estalviats per fer servir per nosaltres els catalans i el Peces i similar que VAGUIN DIEN TONTERIES.
+20
-2
Peces Barba
Anònim, 28/11/2011 a les 21:14
Nou campió de salt olímpic, antic rècordman: Carrero Blanco
+18
-1
Nou lider del PSOE
Anònim, 28/11/2011 a les 21:02
El proposo per a nou lider del PSOE, es que ni pintat!!
+19
-2
apologia del terror
Salvadorbf, 28/11/2011 a les 20:59
Perquè no l'imputen, aquesta declaració ja no és una broma.
+11
-2
ANIMAL
Anònim, 28/11/2011 a les 20:49
ES UNA BESTIA
+17
-2
Òptica
Panxampla, 28/11/2011 a les 20:49
En allò que fa referència a Catalunya, no hi ha res que s'assembli més a un espanyol de dretes que un espanyol d'esquerres.
+10
-3
Escoltaaa..... !!!
Timbaler, 28/11/2011 a les 20:47
Potser seria la solució de la crisi !!
Nosaltres fora de la UE i amb 20.000 MEU de més i Espanya, i la resta de paisos dins de la UE i en crisi... (Espanya en una megacrisi, per que es dependent de Catalunya)
Qui ha de aconseguir la independencia es Espanya..., de Catalunya.
De ben segur que sortiriem nosaltres de la crisi abans que Espanya inclús estant fora de la UE.
+18
-2
Ni rioja ni oli andalus
Anònim, 28/11/2011 a les 20:33
Pero aixo que esta fent aquest miserable no es un delicte?.
+17
-2
aixó sí
Anònim, 28/11/2011 a les 20:24
aquest senyor, que presumeix del seu "humor" i es fot amb el nostre, l'haurien d'engarjolar, per fomentar el terrorisme, per fer apologia dels crims i per vilipendiar els catalans.
+13
-2
no cal
Anònim, 28/11/2011 a les 20:22
Simplement, es un "apañol", fes-te fotre "peixos" ....
+21
-2
cabró
cabró, 28/11/2011 a les 20:22
Llavors la lluita armada d´ETA durant el franquisme estava justificada, perquè Franco havia fer un cop d´Estat.
+27
-2
PECES-BARBA TERRORISTA
Anònim, 28/11/2011 a les 19:59
//*//
+21
-2
progressia rància
Anònim, 28/11/2011 a les 19:56
És un típic representant de la progressia castellanista més rància. Les seves opinions sobre gairebé totes les coses son nefastes. És un personatge destructiu, que mai a ajudat a construit res.
+33
-2
Apologia del terrorisme.
Marcel, 28/11/2011 a les 19:54
Reprovació al Parlament, ja!
Els socialistes barcelonins no tenen ni una gota de dignitat si callen o si el justifiquen. El que va passar el 34 és pur terrorisme d'Estat, i els qui ho justifiquen fan apologia del terrorisme. Aplaudir les bombes contra criatures, dones i homes barcelonins, només per ser-ho i per voler ser més lliures, és indecent. Peces-Barba, persona non-grata!
+12
-7
...y ahora van y se la comen a CiU
solidaritat per la indepencia, 28/11/2011 a les 19:41
pues con estos hicieron los de ERC el tripartit, con los corbacho, con los peces-barba, con los rodrigues ibarra, con los bono,o el ex alcande de la coruña francisco vazquez, o la antigua socialista rosa diaz, o el antiguo presidente de la junta de extremadura guillermo fernandez vara, o carmen chacon que siendo predidenta en funciones en el congreso de los diputados en madrid no permitio y prohibio que el diputado joan tarda de ERC hablara en catalan en el emiciclo..., CON TODOS ESTOS SE FUERON LOS BOTIFLERS DE E.R.C
+9
-1
Inclit
Rural, 28/11/2011 a les 19:36
Els del PSOE/PSC, podriau tria aquest visionari de president del partit,per si amb un altre ocasio guanyeo les eleccion ans bomberbegi els que volem l'independencia
+23
-2
QUE BURRO ETS PEIXOS
Anònim, 28/11/2011 a les 19:33
Segueix dient rucades Peixos Barba. Cada vegada som més els independentistes. No us volem aguantar més, espanyols. Sou l'escória d'Europa i sense Catalunya faria temps que serieu una Monarquia bananera. Teniu un país molt guapo els espanyols, però està plé d'idiotes com tu. I això no vull aguantar-ho més, el robatori constant, la catalanofobia, etc. INDEPENDÈNCIA JA SR. MAS, A VEURE SI TÉ PEBROTS (HO DUBTO)
+22
-1
Faixistes
Cardenal Ateu, 28/11/2011 a les 19:14
Aquest en Bono, com voleu anar pel mont esl socialistes. Ni el PP mes reacccionari es mes integrista que aquests idiotes espanyolistes. Per comte, no el menytinguem, son molts i poderosos. El mal sempres es massa poderós.
+64
-3
el sonat
Anònim, 28/11/2011 a les 19:11
Tan de bo haguessin bombardejat ta puta mare, i ara no t'hauriem d'aguantar.

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

educaweb.cat


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: