Dimarts, 6 de desembre de 2011 | 13:00
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Del Olmo denuncia per estafa al que fos la seva mà dreta durant anys

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Rogelio Rengel podria haver-se apropiat de 5 milions d'euros
Del Olmo denuncia per estafa al que fos la seva mà dreta durant anys
21/11/2011 10:19
9Luis de l'Olmo
El periodista Luis del Olmo va denunciar el passat mes d'agost al que havia estat la seva ‘mà dreta' durant anys, Rogelio Rengel, després d'haver detectat moviments fraudulents als seus comptes. Rengel hauria reconegut l'estafa, que podria arribar als 5 milions d'euros.
Segons publica aquest dilluns el diari Levante, Del Olmo hauria detectat moviments irregulars mesos abans de la denúncia, que va realitzar a l'agost. El fet és que Rengel tenia poders suficients com per obrar en nom de les empreses de l'històric radiofonista.

Així, figurava com a administrador únic de Protagonistas Radio SL i com apoderat d'Onda Rambla SA, entre altres societats pertanyents al periodista lleonès.

Del Olmo sospita que Rengel -que ho hauria reconegut- hauria pogut desviar fins a cinc milions dels seus comptes, una part dels quals correspondria a la venda de la seva xarxa d'emissores Onda Rambla a Vocento en 2009.

Rengel, que també era editor de la revista Don Balón, que ha tancat recentment, va ser detingut el passat estiu per desviació de fons.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1