Dimarts, 6 de desembre de 2011 | 12:40
Vostè es troba a: Inici > RSC >

Isidre Fainé, premi tinter de l'APIE

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Reconeix al directiu que més ha facilitat la labor dels mitjans
Isidre Fainé, premi tinter de l'APIE
30/11/2011 09:46
Isidre Fainé recibe el premio Tinter 2011
El president de CaixaBank i de “la Caixa”, Isidre Fainé, ha rebut aquest dimarts a Madrid el premi Tinter 2011, guardó que reconeix al directiu que més ha facilitat la labor dels mitjans de comunicació durant l'any.
El lliurament del premi, concedit anualment per l'Associació de Periodistes d'Informació Econòmica (APIE), va tenir lloc ahir, a la seu de l'Associació de la Premsa de Madrid, en un acte en el qual va estar present la junta directiva de l’APIE, encapçalada pel seu president, Àngel Boixadós.

El president de CaixaBank, durant el seu discurs d'agraïment, va destacar que “la transparència informativa és avui una necessitat vital no només per al sector financer sinó per a qualsevol organització, que transcendeix l'interès de les pròpies entitats, perquè hem de fer bé les coses i saber explicar-les, pel bé de tots”. Referint-se als mitjans de comunicació, els va animar que “per damunt de tot, mantingueu el vostre compromís amb la veritat, perquè avui, més que mai, els professionals de la comunicació i els vostres mitjans sou claus per a la societat.” A més, va afegir, “en un context en el qual el que més abunda i es consumeix és informació, es fa imprescindible la labor d'ordenar, seleccionar i analitzar perquè la informació arribi el més contrastada possible a l'opinió pública”.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1