Dimarts, 6 de desembre de 2011 | 12:37
Vostè es troba a: Inici > Municipis >

L'alcalde Trias es queda amb la medalla a la mà

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Una líder veïnal rebutja una Medalla d'Honor en protesta per les retallades
L'alcalde Trias es queda amb la medalla a la mà
29/11/2011 12:17
Una líder veïnal del barri de la Prosperitat de Barcelona ha rebutjat aquest dilluns al Saló de Cent de l'Ajuntament una Medalla d'Honor del consistori en protesta per les retallades, segons han explicat a Europa Press fonts veïnals del barri.
Maria Ruiz Martos, coneguda al barri com Maruja, havia estat proposada per les entitats del districte de Nou Barris en reconeixement a la seva trajectòria en defensa dels drets veïnals, i formava part de la vintena de guardonats.

Ruiz ha declinat la medalla que anava a lliurar-li l'alcalde, Xavier Trias (CiU), en considerar que rebre-la "dels mateixos que estan retallant els drets pels quals havia lluitat no era el més idoni", han ressaltat les fonts veïnals, i s'ha anat amb els familiars que li acompanyaven.
Antoni
02/12/2011
Poques i pocs n'hi ha que els tenen tan ben posats. Chapeau!
antonio
30/11/2011
Felicidades maruja; el año que viene las medallas se las daran a los "suyos·; pero tu has estado brillante con tu acción; qué cojo... se cree esta gente, que les vamos a reir las ·gracias·...
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1