Dimarts, 6 de desembre de 2011 | 12:42
Vostè es troba a: Inici > Política >

El Govern socialista deixa el 'merder' de la Llei Sinde al PP

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El text es "va quedar damunt de la taula", segons Blanco
El Govern socialista deixa el 'merder' de la Llei Sinde al PP
02/12/2011 13:29
9blanc-portaveu
El portaveu del Govern en funcions, José Blanco, ha admès al final de la reunió del Consell de Ministres d'aquest divendres que encara que la Llei Sinde "va formar part de la deliberació", finalment "no es va aprovar i va quedar damunt de la taula"; per la qual cosa el PSOE traspassa el ‘merder' al PP, que havia donat el vistiplau a la seva aprovació.
Aquest mateix divendres el ministre de Presidència en funcions, Ramón Jáuregui, havia avançat que el Consell de Ministres portaria "en l'ordre del dia" abordar, amb "l'acord" del PP, el decret que desenvolupa la disposició final segona de la Llei d'Economia Sostenible (ELS), coneguda popularment com a 'Llei Sinde', que autoritza el tancament de pàgines web que enllacen continguts protegits per drets d'autor.

Així ho va manifestar Jáuregui en una entrevista en ABC Punto Radio, recollida per Europa Press, en la qual va assenyalar que el PP havia estat informat d'aquest nou pas en l'aprovació de la Llei Sinde i s'ha mostrat "absolutament" d'acord. No obstant això, finalment la Llei no va tirar endavant, tal com ha informat Blanco; pel que s'haurà d'aprovar en la propera legislatura, amb el PP al Govern. 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1