Dimarts, 6 de desembre de 2011 | 12:47
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Un camioner borratxo i sense un pneumàtic provoca retencions en l'AP-2

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Multiplicava per sis la taxa d'alcohol
Un camioner borratxo i sense un pneumàtic provoca retencions en l'AP-2
04/12/2011 22:42
Imatge de les camaras de Transit
EP.- Els Mossos d'esquadra han detingut al conductor d'un camió després de comprovar que circulava per l'AP-2 amb una taxa d'alcohol en sang de 0.90 mg/l, sis vegades més del permès, i que ho va fer durant uns quants quilòmetres sense un pneumàtic i donant tombs.
Segons han informat en un comunicat, el conductor, Adam K, de 45 anys i nascut a Polònia, va ser detingut dilluns a la nit per un delicte contra la seguretat del trànsit.

Els sistemes d'emergència van rebre diverses trucades alertant de la presència d'un camió de gran tonatge en l'AP-2 que conduïa de "forma erràtica i perillosa" i que ja havia provocat fins a dos accidents amb altres vehicles.

En arribar a la zona, els agents van comprovar que hi havia una retenció de vehicles perquè circulaven a velocitat molt lenta per darrere del camió per evitar accidents.

La patrulla va aconseguir finalment, mitjançant el sistema de llums i sirenes policials, que el conductor parés el camió en el lateral de la via i que sortís de la cabina, quan van confirmar que presentava evidents símptomes d'intoxicació etílica.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1