Dimarts, 6 de desembre de 2011 | 12:36
Vostè es troba a: Inici > Economia >

La Cooperativa Agrària assegura que els clients cobraran els seus estalvis en "breu"

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
L'ajuntament i Caritas ja ajuden als veïns de L'Aldea
La Cooperativa Agrària assegura que els clients cobraran els seus estalvis en "breu"
05/12/2011 10:05
Web de la Cooperativa de L'Aldea
L'advocat de la Cooperativa Agrària de l'Aldea, Jordi Fernández, ha assegurat que tots els clients que tenen els seus comptes bloquejats cobraran tots els seus estalvis "en un termini relativament breu", encara que presentarà preconcurs de creditors aquest dimecres als Jutjats de Tarragona.
En declaracions als mitjans després d'una reunió entre els màxims responsables de la cooperativa i representants de la Conselleria d'Economia, Fernández ha insistit a llançar un "missatge de tranquil·litat", però no ha concretat quines mesures es duran a terme per solucionar el problema ni en quin termini els dipositaris poden cobrar els seus estalvis.

La cooperativa també ha avançat que presentarà preconcurs de creditors aquest dimecres als Jutjats de Tarragona.

Drama familiar

Els primers símptomes de la crisi que ha provocat el bloqueig dels comptes de la Cooperativa Agrícola de L'Aldea han començat a sentir-se en els recursos de les famílies dels 3.000 afectats. Caritas i l'Ajuntament de la localitat han entrat ja en acció davant l'al·luvió de sol·licituds de ciutadans que demanen aliments de primera necessitat per poder menjar.

Dani Andreu
, alcalde del municipi, ha declarat al Diari de Tarragona que "des del Consistori, a traves de la Regidoria de Benestar social i Família i també mitjançant l'entitat solidària s'està ajudant a totes les persones i famílies que tenen un problema de subsistència bàsica i estan sense recursos".

Aquest matí es reuneixen representants de la Generalitat amb dirigents de la Junta rectora de la Cooperativa per veure que solució se li pot donar un problema de molt greus conseqüències per a l'economia del Baix Ebre.

Un portaveu de Caritas ha dit: "Molts tenen els seus estalvis ficats allí i d'un dia per a un altre s'han trobat que no tenen diners per poder menjar". Arròs, oli, carn, pasta i llet formen part del lot que s'està lliurant als quals ho necessiten. "Volem que la gent sàpiga que a Caritas tenen una porta a la qual trucar", ha afegit.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1