Dimarts, 6 de desembre de 2011 | 13:10
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Carmen Riego, primera presidenta de l'APM

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Va derrotar a les candidatures de Fernando Jauregui i Juan Canella
Carmen Riego, primera presidenta de l'APM
Comunicació 02/12/2011 10:34
Catalunyapress.- La periodista de La Vanguardia, Carmen del Riego, va ser triada pel 45 per cent dels vots dels seus companys, com a nova Presidenta de l'Associació de la Premsa de Madrid, amb el que es converteix en la primera dona que aquesta al capdavant d'aquesta veterana institució.
carmen reg
Els altres dos candidats derrotats van ser Fernando Jauregui i Juan Canella que només van aconseguir un 28 i 26 per cent respectivament. Com es recordarà, el Colegi de Periodistes de Catalunya va escollir en el 2001 a la seva primera i única Degana l'any 2001, data en la qual va accedir al càrrec Montse Minobis que ho va abandonar en el 2004.

Una de les prioritats del programa de la recentment triada és la lluita contra l'atur que està assolant a la professió, que, al seu torn ,està assistint sorpresa al nou model de rodes de premsa sense preguntes que estan imposant els polítics espanyols, contra el qual es proposa lluitar amb l'ajuda d'Editors i Directors, sobre la base de la no publicació en els mitjans de comunicació de tan singulars declaracions.

La nova Presidenta de l'APM va treballar a més d'en el Grup Godo, en l'agència Europa Press on es va iniciar, en el diari El Sol, Diari 16 i en diferents tertúlies de Radi i Televisió

Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1