Dimarts, 6 de desembre de 2011 | 12:40
Vostè es troba a: Inici > Política >

Problemes interns a CiU per les retallades

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Un regidor de Berga anuncia la seva dimissió
Problemes interns a CiU per les retallades
04/12/2011 21:49
VIU LA PATUM
EuropaPress.- El regidor de Patum, Cultura, Queralt i Mitjans de comunicació de Berga, Jaume Vima (CiU), ha anunciat la seva dimissió en protesta pel tancament per motius econòmics del laboratori del CAP Berguedà, que ell dirigia.
Es tracta del primer regidor de CiU que pren aquesta decisió per no compartir les retallades implementades per la Generalitat, a l'espera que aquest dilluns faci efectiva la seva renúncia a tots els càrrecs municipals, així com de conseller del Consell Comarcal i com a membre de CDC.

Segons ha informat Ràdio Berga i recull Europa Press, Vima dimiteix per estar en desacord amb la decisió de l'Institut Català de la Salut (ICS) de tancar el laboratori, i després de comprovar que la carta d'acomiadament que es va repartir entre els treballadors era d'abans de les eleccions generals i estava avalada per una persona del govern municipal.

Si aquest dilluns fa efectiva la seva dimissió, les seves responsabilitats recaurien provisionalment en l'alcalde de Berga, Juli Gendrau. Malgrat tot, Gendrau hauria demanat a Vima que ho replantegi i es tiri enrere en la seva decisió.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1