Dissabte, 10 de desembre de 2011 | 12:27
Vostè es troba a: Inici > Economia >

Els transportistes convoquen vaga del 21 al 23 de desembre

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
A Catalunya, Madrid i Aragó
Els transportistes convoquen vaga del 21 al 23 de desembre
09/12/2011 17:30
9aparcament-camions
EP.- Els transportistes de mercaderies per carretera de Catalunya, Madrid i Aragó dels sindicats CCOO i UGT han convocat vaga per als dies 21, 22 i 23 de desembre per protestar per la falta d'acord amb la patronal per renovar el conveni del sector. L'aturada pot afectar a la distribució d'aliments per a Nadal.
En declaracions a Europa Press, el secretari general del sector Carretera de la Federació de Comunicació i Transport de CCOO de Catalunya, José Villares, ha avisat que l'atur pot afectar a la distribució d'aliments en establiments per a Nadal.

No obstant això, ha subratllat que es garantirà el subministrament a hospitals, així com els viatges en què es transportin animals vius, d'acord amb "els serveis mínims" pactats amb l'administració per a ocasions com aquesta.

Villares ha assenyalat que dilluns que ve al matí se celebrarà la reunió de mediació que podria evitar la vaga, però s'ha mostrat convençut que no hi haurà marxa enrere: "No hi ha una altra sortida".

"El conveni no avança i els únics que fem propostes som nosaltres", ha retret a la patronal, a qui ha recriminat haver dilatat la negociació per desacords entre les empreses que la integren.

Ha censurat l'actitud dels empresaris del sector, ja que ha assegurat que pretenen "congelar els salaris aquest any i el que ve sense garantir l'ocupació".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1