Diumenge, 11 de desembre de 2011 | 12:42
Vostè es troba a: Inici > RSC >

El CERMI documenta els seus quinze anys d'història en tres publicacions

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Es presentaran a principis de 2012
El CERMI documenta els seus quinze anys d'història en tres publicacions
09/12/2011 11:17
Lliurament de la distinció Ambaixador de l'Accessibilitat al CERMI
El Comitè Español de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI) ha engegat l'elaboració de tres publicacions que tractaran de documentar la història d'aquest moviment social a Espanya en el període 1997-2012, i que es publicaran, amb motiu del 15 aniversari de la creació de l'organització, a principis del proper any.
El primer llibre, titulat 'Activistes', i del que és autor el periodista Juan Antonio Ledesma, reuneix la història de vida de quinze destacats militants del sector associatiu de la discapacitat, que han contribuït amb la seva militància activa a l'avanç de la causa de les persones amb discapacitat.

La segona obra, que porta per nom 'En opinió del CERMI', compila tots els editorials publicats en els seus 100 nombres per 'cermi.és, el periòdic de la discapacitat', l'òrgan d'expressió del CERMI, que abasten el període 2002-2011. L'edició d'aquest llibre és a càrrec de Blanca Abella, periodista responsable de la prefectura de redacció d'aquesta publicació.

Finalment, aquest programa editorial es tanca amb una història política del CERMI, com a expressió de la societat civil articulada entorn de la discapacitat a Espanya, la redacció de la qual ha estat assignada a Esther Penyes, periodista i escriptora.

Amb aquestes tres obres, que apareixeran publicades en els primers mesos de 2012, el CERMI pretén reforçar la historiografia del moviment de la discapacitat al nostre país en aquests últims quinze anys i la seva contribució al canvi social necessari per a aquest grup cívic.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1