Dimarts, 13 de desembre de 2011 | 12:59
Vostè es troba a: Inici > Societat >

El jutge acusa a dos tècnics de l'accident de Spanair

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Es tanca la investigació de la tragèdia aèria
El jutge acusa a dos tècnics de l'accident de Spanair
12/12/2011 18:04
9accident-spanair
EP.- El Jutjat de Primera Instància número 11 de Madrid ha tancat les diligències d'investigació del accident de l'avió de Spanair ocorregut el 20 d'agost de 2008 en Barajas i ha reduït el nombre d'acusats que aniran a judici de cinc a dos, tots dos tècnics de manteniment, segons van confirmar fonts del TSJM.
En l'acte, el jutge Javier Pérez transforma la fase de diligències d'investigació en procediment abreujat, la qual cosa suposa el pas previ a l'acte d'obertura de judici oral on es determinen les acusacions dels quals s'asseuran a la banqueta.

Els tècnics acusats pel jutge són José Antonio Viñuelas i Felipe García Rodríguez, als quals els atribueix 154 delictes d'homicidi imprudent i 18 delictes de lesions imprudents.

D'altra banda, el jutge arxiva les acusacions formulades fins ara contra el cap de manteniment, Jesús Torroba; el cap de la Divisió de Manteniment en Línia de Spanair, David Torres, i el cap de la Divisió de Qualitat de la companyia aèria, Alejandro Sahuquillo.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1