Dimarts, 13 de desembre de 2011 | 12:48
Vostè es troba a: Inici > Economia >

El SEC impugna el nomenament dels consellers de CatalunyaBanc

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El principal sindicat de CatalunyaCaixa denuncia l'exclusió dels treballadors
El SEC impugna el nomenament dels consellers de CatalunyaBanc
12/12/2011 18:52
Seu de CatalunyaCaixa
El sindicat majoritari de CatalunyaCaixa, el SEC, ha presentat en els jutjats de Barcelona una demanda per impugnar la designació dels consellers de la caixa a CatalunyaBanc perquè considera que s'incompleixen els estatuts de l'entitat en deixar fora a la representació dels treballadors.
La demanda judicial arriba després que la comissió de control de la caixa hagi desestimat la demanda interna presentada pel SEC (Sindicat d'Estalvi de Catalunya)  al no estar d'acord amb els quatre representants que aquest organisme va designar per al consell de CatalunyaBanc, ja que suposen deixar sense conseller als treballadors.

El sindicat argumenta que el consell de CatalunyaCaixa compta amb quatre grups de representació, i que la llei i els estatuts de l'entitat obliguen a mantenir representants d'aquests quatre grups en el consell del banc que aglutina actualment l'activitat financera.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1