Dimecres, 14 de desembre de 2011 | 13:12
Vostè es troba a: Inici > RSC >

Gas Natural Fenosa crea una universitat virtual

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Per a la formació dels seus empleats
Gas Natural Fenosa crea una universitat virtual
09/11/2011 19:54
Edifici de Gas Natural a Barcelona
Gas Natural Fenosa ha llançat una universitat virtual per als seus empleats, una plataforma 'on line' impulsada per la Universitat Corporativa de la multinacional que facilitarà la formació, el desenvolupament i la gestió del coneixement dels treballadors i directius, ha informat la companyia en un comunicat.
En una primera fase, està dirigida als empleats del grup a Espanya, Mèxic, Argentina, França i el Marroc, i està previst que, en una segona fase d'implantació, s'ampliï a la resta de països on la companyia està present.

La formació de la universitat virtual s'ha dividit en dues àrees: l'Institut de Lideratge, orientat a desenvolupar les habilitats de negoci, interpersonals i personals dels participants; i l'Institut Tècnic, que té com a objectiu assegurar el coneixement especialitzat necessari per al creixement del grup.

La Universitat Corporativa es va crear l'any 2000 amb la finalitat d'atendre les necessitats formatives de la companyia en tots els nivells i àmbits de l'organització, encara que actualment està estudiant estendre l'oferta de formació a altres grups d'interès, com ara clients i proveïdors.

Té espais acadèmics i residencials en deu països i des dels seus inicis ha comptat amb una mitjana de 46.000 participants anuals, dels quals 1.500 aproximadament eren directius i pre-directius.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1