Dimecres, 14 de desembre de 2011 | 12:53
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Memphis renova Marc Gasol i el fa milionari

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El pivot de Sant Boi cobrarà 11 milions d'euros a l'any
Memphis renova Marc Gasol i el fa milionari
13/12/2011 10:55
9Pau i Marc Gasol lluiten pel rebot
El pivot espanyol Marc Gasol, que era agent lliure restringit, ha confirmat que es quedarà en Memphis Grizzlies amb els quals ha ampliat el seu contracte per les properes quatre temporades, després que el seu equip hagi fet un gran esforç per retenir-lo.
"Estic molt content d'haver arribat a un principi d'acord amb els Grizzlies. Tinc moltes ganes d'entrenar amb els meus companys", assegurava el de Sant Boi a la xarxa social 'twitter', confirmant que es queda a la franquícia de Tennesse.

Després que Houston Rockets, que també ha intentat fer-se amb els serveis del seu germà Pau, preparés una important oferta per Marc Gasol, el propietari dels Grizzlies, Michael Heisley, hi havia assegurat que anaven a igualar aquesta oferta i millorar-la, finalment, com així ha estat.

"Anem a quedar-nos amb Marc Gasol. No podem permetre que se'n vagi, encara que com és lògic Marc i el seu agent hauran de decidir el que desitgen fer, però acceptarem les ofertes que li puguin fer la resta dels equips", apuntava el propietari de la franquícia de Memphis.

Des dels Grizzlies no s'han desvetllat el muntant de l'operació, però la premsa nord-americana especula amb que Marc Gasol rebrà prop de 44 milions d'euros per les quatre temporades per les quals es compromet amb l'equip, amb el qual l'any passat va aconseguir les semifinals de la NBA.

Per la seva banda, Pau Gasol, que figura en la llista de jugadors transferibles dels Lakers, en confirmar-se la renovació del seu germà Marc amb els Grizzlies no va dubtar a felicitar-lo. "Gran notícia l'extensió de contracte del meu germà! Estic molt content per ell!", va afirmar el de Sant Boi en el seu compte de 'twitter'.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1