Dimecres, 14 de desembre de 2011 | 12:53
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Antena 3 confirma "negociacions avançades" per a la compra de La Sexta

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Els accionistes de La Sexta tindrien un màxim del 14% d'Antena 3
Antena 3 confirma "negociacions avançades" per a la compra de La Sexta
14/12/2011 11:34
José Manuel Lara Bosch, propietari de Planeta
Antena 3 ha confirmat que existeixen "negociacions avançades" sobre les condicions d'una eventual integració amb La Sexta, i ha detallat que l'operació s'executaria mitjançant una fusió per absorció en la qual als accionistes de La Sexta els correspondria una "participació màxima de l'ordre del 14% del capital social d'Antena 3".
Segons va comunicar Antena 3 a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), aquest percentatge estaria condicionat al compliment de determinats objectius de beneficis de la societat resultant.

Precisament, l'entitat presidida per Julio Segura hi havia decidit minuts abans d'aquest comunicat suspendre cautelarment la negociació dels títols d'Antena 3 fins a les 11.30 hores mentre era difosa una "informació rellevant sobre la citada entitat".

En concret, Antena 3 quedarà suspesa de negociació al mercat continu i en el sistema d'interconnexió borsària, així com en el Meff renda variable.

Antena 3 es va comprometre a més a informar "immediatament" al mercat en el moment i en el cas que els òrgans d'administració d'ambdues cadenes privades adoptin "qualsevol decisió" en relació a una integració.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1