Thu15122011

Actualitzacio04:19:51 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back Municipis I Castelldefels Esports El Canal Olímpic acull el Campionat de natació en aigües obertes

El Canal Olímpic acull el Campionat de natació en aigües obertes

  • PDF
frame_03189.144
Aquest cap de setmana s’ha celebrat al Canal Olímpic de Castelldefels el Campionat d’Espanya de natació en aigües obertes. Aquest campionat mundial té per als nadadors un al•licient molt especial. Aquells que quedin entre els deu primers al mundial de Xangai, podran competir en els Jocs Olímpics de Londres del pròxim any.
El director del campionat d'aigues obertes, Toni Comas, ha afirmat que a Espanya som un referent en piscines però no som molt coneguts en aigues obertes. Segons Comas, gràcies a l'aportació de nadadors com David Meca, s'està obrint camí en aquesta modalitat.
A més, Comas ha assegurat que els  païssos que destaquen en natació en piscina són els mateixo que dominen en aigues obertes.
Els resultats de la competició han estat molt bons, sobretot per Érika Villaécija, que ha aconseguit la classificació per als mundials de Xangai en la distància de 10 quilòmetres. Villaécija, que també competirà en els 800m de piscina olímpica, és converteix  la primera espanyola que aconsegueix aquesta fita.
El mateix li passa a Héctor Ruiz, que també s'ha proclamant campió d'Espanya del 10 km en aigües obertes i que ja té la plaça per competir a Xangai pràcticament assegurada.
El director del campionat d'aigues obertes, Toni Comas, ha afirmat que a Espanya som un referent en piscines però no som molt coneguts en aigues obertes. Segons Comas, gràcies a l'aportació de nadadors com David Meca, s'està obrint camí en aquesta modalitat. A més, Comas ha assegurat que els  païssos que destaquen en natació en piscina són els mateixo que dominen en aigues obertes. Els resultats de la competició han estat molt bons, sobretot per Érika Villaécija, que ha aconseguit la classificació per als mundials de Xangai en la distància de 10 quilòmetres. Villaécija, que també competirà en els 800m de piscina olímpica, és converteix  la primera espanyola que aconsegueix aquesta fita. 
El mateix li passa a Héctor Ruiz, que també s'ha proclamant campió d'Espanya del 10 km en aigües obertes i que ja té la plaça per competir a Xangai pràcticament assegurada.
Comentarios (0)Add Comment

Escribir comentario

busy

Galeria de imatges I

frame_02978.634.jpg

Galeria de imatges II

frame_03153.1985.jpg

Galeria de imatges III

frame_03519.3802.jpg

Galeria de imatges IV

frame_02769.443.jpg