Thu15122011

Actualitzacio04:19:51 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back Municipis II Martorell Política Salvador Esteve, proper president de la Diputació de Barcelona

Salvador Esteve, proper president de la Diputació de Barcelona

  • PDF
frame_03202.1171
Salvador Esteve, alcalde Martorell serà el proper President de la Diputació de Barcelona. Després d'haver aconseguit majoria absoluta i haver estat el president de l'Associació Catalana de Municipis els últims cinc anys,el convergent compta amb la suficient experiència per ocupar el càrrec. Esteve ha declarat que vol destinar els diners de l'ens a ajudar els municipis més petits.
El popular Alberto Fernández Díaz, serà segons el pacte de govern entre CiU i PP, el nou vicepresident de l'ens i dirigirà l'àrea de promoció econòmica.
La diputació canvia de color i els futurs president i vicepresident han declarat que serà un mandat que anirà acompanyat d'austeritat sense perdre de vista, però, l'equilibri territorial.
El popular Alberto Fernández Díaz, serà segons el pacte de govern entre CiU i PP, el nou vicepresident de l'ens i dirigirà l'àrea de promoció econòmica.La diputació canvia de color i els futurs president i vicepresident han declarat que serà un mandat que anirà acompanyat d'austeritat sense perdre de vista, però, l'equilibri territorial.
Comentarios (0)Add Comment

Escribir comentario

busy

Galeria de imatges I

frame_03588.394.jpg

Galeria de imatges II

frame_02832.25.jpg

Galeria de imatges III

frame_03527.308.jpg

Galeria de imatges IV

frame_03004.1612.jpg