Thu15122011

Actualitzacio04:19:51 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back Municipis II Corbera de Llobregat Cultura Cornellà celebra la Diada Castellera

Cornellà celebra la Diada Castellera

  • PDF
frame_03224.41
Cornellà ha celebrat la seva diada castellera amb motiu del XXè aniversari de la colla lila. Aquesta és una actuació mítica del calendari casteller ja que, anys enrere, era una de les diades castelleres en què es podien veure els primers castells de nou pisos de la temporada.
La diada castellera va estar protagonitzada pels Castellers de Vilafranca, els Minyons de Terrassa i pels amfitrions, els Castellers de de Cornellà
la mirada ha estat posada en el duel entre els Castellers de Vilafranca i els Minyons de Terrassa, i com arribaven de forces i efectius, verds i malves.
Tot i això, l’actuació ha estat marcada per les caigudes i les llenyes de les dues colles foranies.
Els castellers tornaran a competir d'aquí a una setmana a la festa major de Terrassa.
La diada castellera va estar protagonitzada pels Castellers de Vilafranca, els Minyons de Terrassa i pels amfitrions, els Castellers de de Cornellàla mirada ha estat posada en el duel entre els Castellers de Vilafranca i els Minyons de Terrassa, i com arribaven de forces i efectius, verds i malves. Tot i això, l’actuació ha estat marcada per les caigudes i les llenyes de les dues colles foranies. Els castellers tornaran a competir d'aquí a una setmana a la festa major de Terrassa.
Comentarios (0)Add Comment

Escribir comentario

busy

Galeria de imatges I

frame_02801.787.jpg

Galeria de imatges II

frame_03060.244.jpg

Galeria de imatges III

frame_03061.36.jpg

Galeria de imatges IV

frame_03062.330.jpg