Thu15122011

Actualitzacio04:19:51 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back Municipis I Abrera Cultura Abrera celebra la seva Festa Major

Abrera celebra la seva Festa Major

  • PDF
frame_03256.550
Abrera ha celebrat la seva Festa Major. 4 dies de festa que ha permès als veïns del municipi sortir al carrer per gaudir del seu poble.
La Festa ha tingut actuacions musicals com els concerts de la Coral Contrapunt; balls d’envelat com el de l’Orquestra Selvatana i actuacions musicals de les entitats d' Abrera.
La Festa Major Jove ha comptat amb la participació dels joves d’Abrera i ha apostat pels artistes locals. Les sardanes, el Vermut de Sant Pere, el Toc de matines i el Correfoc han posat l’accent més tradicional.
Entre les activitats de l'edició d'enguany destaca el Cercavila de la banda i majorettes d'Abrera. A més, han estat acompanyats de la Banda i Majorettes de Can Ros.
La Capitana de les Majorettes d'Abrera, Montse Lloret, ha explicat quins són els objectius de la Festa Major d'Abrera i en concret, del Cercavila de la banda i majorets.
Lloret ha declarat que aquest cercavila es fa des dels anys 70 i s'ha mantingut fins l'actualitat.
Tampoc han faltat les competicions esportives, els espectacles infantils, el teatre, les exposicions i moltes altres activitats destinades a fer passar una bona estona a petits i grans.
La Festa ha tingut actuacions musicals com els concerts de la Coral Contrapunt; balls d’envelat com el de l’Orquestra Selvatana i actuacions musicals de les entitats d' Abrera. La Festa Major Jove ha comptat amb la participació dels joves d’Abrera i ha apostat pels artistes locals. Les sardanes, el Vermut de Sant Pere, el Toc de matines i el Correfoc han posat l’accent més tradicional. Entre les activitats de l'edició d'enguany destaca el Cercavila de la banda i majorettes d'Abrera. A més, han estat acompanyats de la Banda i Majorettes de Can Ros. La Capitana de les Majorettes d'Abrera, Montse Lloret, ha explicat quins són els objectius de la Festa Major d'Abrera i en concret, del Cercavila de la banda i majorets. Lloret ha declarat que aquest cercavila es fa des dels anys 70 i s'ha mantingut fins l'actualitat. Tampoc han faltat les competicions esportives, els espectacles infantils, el teatre, les exposicions i moltes altres activitats destinades a fer passar una bona estona a petits i grans.
Comentarios (0)Add Comment

Escribir comentario

busy

Galeria de imatges I

frame_03511.315.jpg

Galeria de imatges II

frame_02957.34.jpg

Galeria de imatges III

frame_02839.528.jpg

Galeria de imatges IV

frame_03347.61.jpg